Mennyiből jöttök ki havonta? Tudtok spórolni?
nem az fáj,hogy jól létek, legalábbis nekem,hanem,hogy nem tudtok spórolni, mert azt hiszitek,hogy életetek végéig chanelben fogtuk fürödni.
AZ embernek a vésztartalék ad egyfajta biztonságérzetet.:)
Mi 250et keresünk együtt, a ház a sajátom (örököltem), szóval nálunk a kaja viszi a legtöbbet mert én norbizom, de mivel egy csomó minden nem szeretünk (pl.disznóhús) ezért nem jövünk ki drágán. Szóval kaja kettőnkre olyan 60körüli, a rezsi évszaktól függően szintén 50-70körül.Megtakarításunkba minden hónapban minimum 50-et félreteszünk. ÍGy is marad szórakozásra,kondira és plázázásra. A felesleges dolgokat viszont kiiktatjuk (pl: 3csatornánk van, még azt sem nézzük, mindenre ott a net, letöltjük és nézzük), nem őrülünk meg egy új iphone-ért, jó a sima nokia is, csak tudjunk vele beszélni, ruhából inkább minőségi de azok alapdarabok,amik variálhatóak.
lakbér: 55 000
rezsi:15-35 000 (csak télen magas,a 15-20ezer az átlag)
útiköltség: kb. 40 000
kaja: 20 000
tv + net + telefon: 17 000
hitel: 16 500
szórakozásra költött pénz: 25 000
kb 300-350 ezer a bevételünk.
Tudunk félretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!