A gáz vagy a villany sütő a gazdaságosabb?
Most készül a konyhám,amiben beépített sütő lesz. A főzőlapom gázos, de a sütővel dilemmában vagyok: tudom,hogy az áram drágább, tehát elvileg többet fogyaszt, de mivel egyenletesebben átsüti a süteményeket, rakott dolgokat,ezért kevesebb ideig kell sütni.
Szerintetek? mik a tapasztalatok?
Előre is köszönöm.:)
Jól látod a helyzetet, de a sütési idő nem rövidebb a villanynál, viszont sokkal könnyebben szabályozható, egyenletesebb, így minden ami benne készül szebb, és jobb lesz.
Keveset használja az ember a sütőt, így nem releváns a rezsi különbség, én villanyost vennék (az is van).
ki mihez szokott hozzá.
de én is a villanyosra szavazok. több program és több a szolgáltatás. pizza sütés, csak alsó v. felső, légkeveréses, pontosabb hőfok beállítás, kikapcsolás beállítás stb.
a gáznál van meghatározott mennyiségű légcsere, ami előírás szerinti(sztem többet fűtt kifele); a villanynál nincsen, max szellőzés.a sütők max 2kW körüliek, sztem nem vészesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!