Összeköltözzünk vagy még várjunk vele?
Én 19 a párom 20 volt mikor összeköltöztünk.Mi vettünk egy házat, persze hitelből.Azóta elvégeztem 2 sulit, szültem egy gyereket, és simán fenntartjuk a házat+ a gyereket+ a kocsilízinget!Csak jól kell beosztani a pénzt!Jelenleg nálunk is csak a párom keres, igaz a minimálbér 2.5 szörösét, de megélünk!Nem nagy lábon, de mindenünk megvan!Egy jótanács!
Mi így csináljuk 4 éve!
Ne minden nap megyünk a boltba, hanem havi 2*!Így többet spórolunk, és mindig van itthon minden az ebédhez.Havi2* feltöltöd a hűtőt, figyelve azza hogy a szalámik, tejtermékek szavatossága meddig jó.Kb ra kiszámolod a hónapot, így betudod saccolni hány májkrémet, hágy tégely margarint, hány kiló hagymát, krumplit lisztet, stb használsz egy hónapba, és 2-3 hónap alatt belejössz , így mindig lesz otthon minden!Csak a nagyon friss dolgokat szoktam piacon venni.Pl paradicsom.Kenyeret nem kell mert pékségben dolgozik a párom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!