Akik panelházban laknak! Hogy bírják a hőséget? Én kertes házban lakom de most én is szenvedek a melegtől pedig hűvös szokott lenni bent
Valami oltári nagy szerencsénk van, mert csak délelőtt süt be a nap egy ideig, aztán semmi. Az én szobámba pedig soha nem süt be a nap. :)
Így elviselhető, de a bátyámék pl a 4. emeleten laknak, és szauna hőmérséklet van a lakásukban.
Az exem pedig az 5. emeleten lakik, ráadásul délelőtt az egyik oldalra, délután a másik oldalra sütött be a nap. Fehérneműben voltunk egész nap a ventilátor előtt.
1.vagyok
Mi a 3-on lakunk,legfelül..Szigetelve van a plafon,de egyszerűen...Délig süt ide is a nap,de olyan meleg van bent,mintha állandóan a besütne a nap.Ha valamit én is csinálok,pl takarítok,muszáj zuhanyozni,mert nem normális hogy leizzadok.Főzésről,sütésről már nem is beszélek..
Mi nem lakunk panelban, hanem kertes házban, de az utóbbi időben már itt is hőség van.
Sógornőmék panelban laknak, 3. emeleten na ott kb. afrikai meleg van. A ventilátor csak a meleget kavarja, de náluk az sem mehet egész nap, a kicsik miatt (3,1 évesek).
Klimát nem akarnak mert ahogy ők szeretnék a hőmérsékletet nem lehet, a kicsik miatt, így nem nagyon akarnak.
Én már nem panelban lakom, de nekünk három irányba nézett ablakunk, kelet, dél és nyugat, hát képzelhetitek. :D Légkondi volt és ventillátor, úgy persze nem volt nehéz elviselni :)
Most téglaházban lakom, direkt figyeltem, hogy a hálószobánk északi legyen. De itt minden helyiségben van külön termosztát, szóval mindegy is.. :)
Kelet-nyugat fekvés, harmadik emelet, tudunk kereszthuzatot csinálni, éjszaka/hajnalban kiszellőztetünk, a nyugati ablakok egész nap nyitva vannak, és olyan 29-30 fokra megy fel a hőmérséklet. ez nem katasztrófa, jól el vagyunk, a ventilátort sem használjuk.
Mondjuk főzni szinte nem főzünk, csak olyat, ami szó szerint max. 10 perc alatt kész, vagy elmegyünk kajázni valahova amígy ilyen idő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!