Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért füstöl így a cserépkályha?

Miért füstöl így a cserépkályha?

Figyelt kérdés

most lett átrakatva, és a kályhás mondta, hogy minden nap egy pici tüzet (papír, plusz egy pici gerjesztő) rakjunk bele, hogy száradjon. már 3szor raktunk bele tüzet, de orrán száján jön a füst, a csőnél is, a kályhából az egész füst visszafelé jön, az ajtónál is szivárog. ma szóltunk neki, azt mondta jön, de mégsem jött.

majd biztos lejön megnézni, de addig is kiváncsi vagyok hogy mi lehet az oka.

nem hiszem hogy a kémény a gondja, hiszen az a tüzelési szezon végén ki lett pucolva.

2012. aug. 8. 19:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jó. Mi az a gerjesztő?
2012. aug. 9. 08:42
 12/16 A kérdező kommentje:
öö :) apróra vágott, vékony fadarabkák, másnéven gyújtós, vagy nem tudom hogyan szokták nevezni.
2012. aug. 9. 09:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, gyújtóként már tudom miről van szó.
2012. aug. 9. 12:06
 14/16 anonim ***** válasza:
12.06 vagyok. Bocs, javítok: Gyújtós
2012. aug. 9. 12:19
 15/16 A kérdező kommentje:
ma jön a kályhás, és majd elválik. majd megírom mi lett.
2012. aug. 9. 13:22
 16/16 anonim válasza:
Szerintem kérd el a kályhástól a bizonyítványát, mert ha ilyet mond, hogy augusztusban szárítófűtést kell alkalmazni, akkor biztos hogy nem szakember. Ilyenkor bőven elég, ha nyitva hagyod az ajtót 24 órában, és a természetes cirkuláció 3-4 héten belül kiszárítja a kályhát. Ha tovább kínozzátok a kályhát, akkor is fog füstölni, amikor már nem szabadna.
2012. aug. 14. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!