Cserépkályha fűtése hogyan?
Figyelt kérdés
Sok oldalt olvastam,de még nem találkoztam konkrét leírással.addig ok hogy az első alkalommal megrakom,leég,bezárom.de utána mennyi ideig fűt?vagy ha egész nap fűteni akarok,akkor hogy?folyamatosan pakolom fával,és csak este zárom el?vagy bezárom,leég teljesen,megvárom míg kihűl,majd újra begyújtok?
nincs sajnos ismerősöm,akinek lenne.amibe most költöztem,abban viszont ez van,de nem szeretném tönkre tenni.
2012. júl. 22. 18:25
1/2 anonim válasza:
Nem teszed tönkre. Kisalakolsz, megrakod, begyújtod, ég. Lezárod kissé, ég tovább, tartja a meleget. Ha kezd leégni dobsz utána tüzelőt, estére megint raksz utána, aztán egyszer csak kialszik, de egy darabig tartja a meleget.
2/2 anonim válasza:
Tisztelt Érdeklődő!konkrétan:reggel 10-kg fát elfűt leégett lezárja,este ugyanúgy.Egyforma meleg lesz.Mester.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!