Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti mennyi ideig zuhanyoztok,...

Ti mennyi ideig zuhanyoztok, mi számít soknak?

Figyelt kérdés

Régóta van témában itthon, hogy sokáig zuhanyzok, és sok gázt elhasználok így. Mások mennyi ideig zuhanyoznak?

Egy zuhanyzás nekem általában 15-17 perc kb, ritkán van, hogy 19-21. Hajmosásra kell 25perc - fél óra. Hosszú a hajam. Lány vagyok. Tényleg olyan sok? (heti 7 zuhanyzás, ebből egy hajmosással)

2012. aug. 1. 23:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
5-10 perc kb egy sima fürdés. Viszont, ha hajat is mosok, meg szőrtelenítek, hát akkor borzalmasan sok, kb 25 perc. De ha a lábamat borotválom, akkor elzárom a vizet.
2012. aug. 2. 10:20
 12/14 anonim ***** válasza:

nekem hajmosással együtt max 10 perc. utálok pazarolni, mert jobb helye is van a pénznek.

kádam sincs, pont ezért, mert úgysem fürdenék benne órákat, és egy kádnyi vízben jobb esetben 3x le tudok zuhanyozni.

2012. aug. 2. 11:36
 13/14 anonim válasza:
55%
Nekem 15 p. hajmosás nélkül...imádok a zuhany alatt az élet nagy dolgairól gondolkozni:D
2012. aug. 2. 12:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem egy zuhanyzás max 5 perc, de közben elzárom a vizet, amikor szappanozom magam. A hajmosás lehet olyan 15-20 perc, de a samponozás, balzsamozás és szappanozás alatt mindig elzárom a vizet, nekem ez így természetes. Nekem is hosszú hajam van. Őszintén szólva 15-17 perc egy átlagos zuhanyzásra rengeteg idő! Ha közben elzárod a vizet, mondjuk nem akkora vízpazarlás, de ha nem, akkor rengeteg.
2012. aug. 2. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!