Ti mennyi ideig zuhanyoztok, mi számít soknak?
Régóta van témában itthon, hogy sokáig zuhanyzok, és sok gázt elhasználok így. Mások mennyi ideig zuhanyoznak?
Egy zuhanyzás nekem általában 15-17 perc kb, ritkán van, hogy 19-21. Hajmosásra kell 25perc - fél óra. Hosszú a hajam. Lány vagyok. Tényleg olyan sok? (heti 7 zuhanyzás, ebből egy hajmosással)
> Ti mennyi ideig zuhanyoztok
Én nagyjából 5-6perc alatt lezuhanyzom (ha hajat mosok 8).
> mi számít soknak?
15-17perc szerintem már kifejezetten vízpazarlás.
Nos én általában 15 perc körül, de én is marha hosszúnak tartom még ezt is, nemhogy a 25-öt. Ha tényleg csak zuhanyzok és nem elmélkedek a víz alatt, akkor 4-5 perc alatt megvan, hajmosással együtt.
(Régen nekem is hosszú hajam volt, de akkor is megmostam heti 3-4x, az az egy nem kevés?)
19/F
Én mindig nézem az órát, mert állandóan rohanásban vagyok, sietnem kell a tisztálkodással is...
Szóval nekem a vetkőzéssel, öltözéssel, törülközéssel, fésülködéssel, fogmosással együtt a zuhanyozás (hajmosással együtt) 15-20 perc!...
Már jól bevált módszerem van : végiglocsolom magam, sampon a hajra, bedörzsöl, szivacsra tusfürdő, ezzel pillanatok alatt végigdörzsölöm magam és máris lehet lemosni tetőtől talpig...
Magamra csavarom a fürdőlepedőt, hajamra egy kisebb törülköző, és míg fogat mosok, addig le is száradok, lehet beleugrani a ruhába...
Szóval ebből a zuhanyozás nem több 10 percnél!...
sajnos én el szoktam gondolkozni az élet nagy dolgain szóval van hogy 20-23 percig is folyatom a vizet.
szerintem az ideális zuhany idő olyan 18 perc :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!