Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti mennyi ideig zuhanyoztok,...

Ti mennyi ideig zuhanyoztok, mi számít soknak?

Figyelt kérdés

Régóta van témában itthon, hogy sokáig zuhanyzok, és sok gázt elhasználok így. Mások mennyi ideig zuhanyoznak?

Egy zuhanyzás nekem általában 15-17 perc kb, ritkán van, hogy 19-21. Hajmosásra kell 25perc - fél óra. Hosszú a hajam. Lány vagyok. Tényleg olyan sok? (heti 7 zuhanyzás, ebből egy hajmosással)

2012. aug. 1. 23:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem, 15-17 perc kell is. Mondjuk amikor hajat mosol az elég sok. Egy hajmosás 10 perc. Mondjuk én utálok zuhanyozni, sokkal jobb egy meleg kád víz.
2012. aug. 1. 23:20
 2/14 anonim válasza:
Nekem attól függ. Ha sietek és nem mosok hajat,akkor 4-5 perc,ha ráérek,akkor kb nekem is 15. Ha hajat mosok,akkor 30-35 perc,mondjuk nekem a csípőm alá ér a hajam,úgyhogy arra kell idő.Ja,és heti 4x mosok hajat.L/16
2012. aug. 1. 23:26
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

> Ti mennyi ideig zuhanyoztok

Én nagyjából 5-6perc alatt lezuhanyzom (ha hajat mosok 8).

> mi számít soknak?

15-17perc szerintem már kifejezetten vízpazarlás.

2012. aug. 1. 23:39
 4/14 anonim ***** válasza:
68%

Nos én általában 15 perc körül, de én is marha hosszúnak tartom még ezt is, nemhogy a 25-öt. Ha tényleg csak zuhanyzok és nem elmélkedek a víz alatt, akkor 4-5 perc alatt megvan, hajmosással együtt.

(Régen nekem is hosszú hajam volt, de akkor is megmostam heti 3-4x, az az egy nem kevés?)

19/F

2012. aug. 1. 23:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig nézem az órát, mert állandóan rohanásban vagyok, sietnem kell a tisztálkodással is...

Szóval nekem a vetkőzéssel, öltözéssel, törülközéssel, fésülködéssel, fogmosással együtt a zuhanyozás (hajmosással együtt) 15-20 perc!...

Már jól bevált módszerem van : végiglocsolom magam, sampon a hajra, bedörzsöl, szivacsra tusfürdő, ezzel pillanatok alatt végigdörzsölöm magam és máris lehet lemosni tetőtől talpig...

Magamra csavarom a fürdőlepedőt, hajamra egy kisebb törülköző, és míg fogat mosok, addig le is száradok, lehet beleugrani a ruhába...

Szóval ebből a zuhanyozás nem több 10 percnél!...

2012. aug. 2. 00:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is soknak számít.A zuhany leginkább tisztálkodásra való,és hajmosással együtt bőven megvan 10-12 perc alatt,mellesleg ésszel is lehet csinálni,úgy,hogy az ember nem folyatja a vizet feleslegesen még ez alatt a 10-12 perc alatt sem,hanem mondjuk,míg éppen samponozza a haját,addig elzárja, aztán amíg hat a balzsam,addig a teste többi részét mossa,majd a balzsammal együtt leöblíti.Elég hosszú,derékig érő hajam van,úgyhogy van benne némi gyakorlatom, és nem gondolom,hogy a gázszámlámra kellene költenem az összes pénzemet.Én a múltkor néztem éppen a gázórát,és azt láttam,hogy amíg telefolyattam meleg vízzel a 2 aknás mosogató mindkét felét,addig 0,7 m3 gázt használtam el,és ez kb 6 percet vett igénybe.Akkor a te fürdésed kb 3x ennyi,és 2,1 m3 gáz/alkalom-ez havi szinten 63 m3,nem is tudom,mennyi most 1 m3 gáz pontosan,de azt hiszem,120 ft körül van,akkor havonta 7560 ft csak a te fürdésed.Nézd meg,mennyi a havi gázszámlátok,akkor majd látod,hogy ha a családban mindenki ennyi ideig fürödne,+ a főzés és a fűtés költsége vajon mekkora összeget tenne ki?
2012. aug. 2. 00:13
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem 10-12 perc, ha hajmosás is van, szintén hosszú a hajam, akkor úgy 15 perc.
2012. aug. 2. 01:48
 8/14 anonim válasza:
52%

sajnos én el szoktam gondolkozni az élet nagy dolgain szóval van hogy 20-23 percig is folyatom a vizet.

szerintem az ideális zuhany idő olyan 18 perc :D

2012. aug. 2. 03:18
 9/14 anonim ***** válasza:
32%
5 perc, derekig ero hajjal es mindennapi hajmosassal
2012. aug. 2. 06:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Hajmosással együtt negyedóra! A vizet szappanozás stb. közben elzárom. Nagyon sok,amit fogyasztasz.
2012. aug. 2. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!