Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan vegyek ingatlant...

Hogyan vegyek ingatlant árverésen?

Figyelt kérdés

Szeretnék kapni tőletek pár tanácsot tapasztalatot, hogy hogyan érdemes ingatlant vásárolni árverésen. Aki már vásárolt így ingatlant mire kell odafigyelni, illetve hol kezdjem el keresni, melyik árveréses oldalakat nézzem meg.? Kit hívjak fel, hogy megtudjam van-e olyan tulajdonságokkal bíró ingatlan az árverésen amilyet én szeretnék?

KÖSZÖNÖM ELŐRE!!!

2012. júl. 30. 15:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Jah és hozzátenném, hogy nem kötekedésből írtam mindezt, hanem a kérdezőnek!!! Hiszen ha lát több szempontot is akkor tudja eldönteni, hogy valóban erkölcsös-e licitálni!!! Hiszen Ő ezt kérdezte! Szerintem erkölcsös, ha ki tudsz fogni olyat, ahol már nem lakik senki!
2012. aug. 3. 10:30
 12/17 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező! :)

Az ingatlan fekvése szerint illetékes bíróság és földhivatal hirdetőtábláján találhatsz számodra megfelelő ingatlanra vonatkozó árverési hirdetményeket, illetőleg önálló bírósági végrehajtóknál is felvilágosítást kaphatsz.

2012. aug. 5. 22:06
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Az elején írtátok, hogy hova tart ez az ország. Hát az irigység és magyar mentalizmus megmutatkozik azoknál akik csak úgy odavetik prűden, hogy ne másokon akarj hasznot húzni. De a kérdésem nem arra irányult, hogy kit hogyan kell kilakoltatni. Tehát a bizalmatlanság és rosszindulat ami uralkodik az országban sajnos és észrevétlenül bennetek is ahogy leírjátok a másikat mikor nem is ismeritek.

Köszönöm még egyszer a válaszokat. Időközben úgy alakul, hogy "kilakoltatás mentesen" önerőből sikerül vennem egy garzont.

2012. aug. 18. 14:00
 14/17 Napkiraly ***** válasza:
0%
Na látod, helyes,nyugodtan alszol így benne, és inkább a magadénak érzed majd.
2012. aug. 18. 19:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Örülünk, hogy végül rendeződtek a dolgaid! :)
2012. aug. 20. 22:49
 16/17 anonim válasza:

Kedves kérdező.Én is örülök a sikerednek.

Bár a sok válaszból csak fele lett volna hasznos,akkor most okosabb lennék én is ez ügyben.

Tiszta röhej némelyik ember hozzá állása a dolgokhoz.

2012. aug. 31. 14:05
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó két hozzászólónak. Lényegében egy otp hiteles lakást sikerült kedvező áron kifogni, viszont az a sok ideg amelyen keresztül ment a családom míg az adás-vételit aláírtuk, hát nem kívánom senkinek. De tudom most már, hogy mire kell számítani egy lakás vásárlása esetén ha nem tiszta a tulajdoni lap. Az ügyvédek elkérik a 100 ezer Ft-ot adnak egy 12 ezer Ft-ról szóló igazolást és a munkájuk abból áll, hogy egy sablont lehúz a titkárnőjük bekészíti és a mi adatainkkal kiegészítik. Elég siralmas és drága mulatság. Találtam 0,4%-os ügyvédet is a neten, de meggyőzött az ingatlanos, hogy az ügyvéd akit végül választottunk nagyon profi és így biztosan nem lesz semmi gond. Hát így utólag nem panaszkodni akarok, de ennyi erővel inkább egy közjegyzőt válasszunk aki amit kiad a kezéből az szent és sérthetetlen.
2012. szept. 1. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!