Kitől vennél ingatlant? Közvetítőtől vagy magánszemélytől?
Ill. érdekelne még, hogy Budapesten (leginkább Pesten), melyik kerületbe költöznél a családoddal?
2 felnőtt + 1 gyermek (kiskorú, 1 éves)
A közvetítő annyival jobb, hogy vevőként neked ingyenes a szolgáltatás és kapásból több ingatlant is tudnak mutatni - tehát a keresés nagy részét megcsinálják helyetted.
Valamint nagyobb a gyakorlatuk az alkudozásban, így valószínűleg jobb áron juthatsz hozzá, mintha te próbálod meg. Nem utolsósorban gyakorlottak a jogi részében is - amiben egy magánszemély könnyedén átverhet, főleg, ha nem vagy járatos az ingatlanjogban.
4. kerületben dolgozom (ill. most GYED-en vagyok), de jelenleg 2 éve vidéken lakom (Szolnok), mert a férjem itt tanít.
Idén költözünk haza, de még nézelődök, hogy hova is!
Valóban cigány mentes környezetet szeretnék, de tudom, hogy 100%-ban ez nem kivitelezhető.
Pesten szeretnék maradni, mert Budát én nem nagyon szeretem. 15. kerületi vagyok alapjában véve, de Újpalota is elcigányosodott.
Gondolkoztam 15. kerületben a Kossuth utcai lakótelepen, de nem tudom, hogy ott milyen a környezet. Már ha értitek :))
Aki esetleg ott lakik, írna nekem, hogy most milyen ott?
14. kerületben is gondolkozom, mert nővéremék ott laknak, de állítólag elég drága kerület.
Ráadásul szeretnénk még egy gyermeket, így minimum 3 szobára lenne szükségünk. pl. 2 kisszoba + 1 nappali..
A közvetítőkben nem bízom, mert nekik a céljuk a jutalék, azért még a lósz@rt is rádbeszélik, ha hagyod..
A magánszemélyeknél pedig talán alkudni is lehet a kihirdetett árból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!