Silan öblítőről vélemények? Melyik a legjobb illata és mennyi ideig érezni a szekrénybe tett ruhákon? Napokig, h etekig vagy akár hónapokig?
Nekem semeddig. Míg megszáradnak kb.
Legnagyobb meglepetésemre egy nevenincs bírja a legtovább.
Én mondjuk szeretem a Silánt bár egy ideje átálltam a Lenorra,így a tartósságára már nem igazán emlékszem.De nem lehet olyan rossz (Nálam) mint az Előzőek írták,mert akkor nem használtam volna többször is.Lenor+Silan Nálam ez a kettő mehet (eddig).De azért kíváncsi lennék arra a nevenincsre is kedves Első!:)
Ja és Silán citromsárgáját szerettem (de abból is van kétféle a világosabbikat)!
Parancsoljatok lányok, fiúk! [link]
Illat nekem 10/10, tartósság 10/8,5
Bevallom a nagy titkot. :)
Egyszer édesanyámmal bementem a száz forintosba, ő onnan szerzi be a pervollt, (sokkal olcsóbb ott lányok!). Míg ő ott elalufóliázgatott, én öblítőket szagolgattam. Levettem ezt a kéket és pont olyan illata volt, mint annak a srácnak, akiért odáig voltam meg vissza. :) <3
Úgyhogy velünk jött. Én is meglepődtem, né ez még tartós is, nem csak illatos.
Egy éve azt használom.
Most ilyen külsőben találjátok: [link]
A negyediket vettem most, az illata nem teljesen a régi, de emlékeztet, vasaláskönnyítő adalékos. Még nem próbáltam az új kiszerelést, majd felavatom. Bármelyik mezei százforintosban megtaláljátok. A régi 290 körül volt, most 325-ért vettem. :)
Jajj, és pont azért nem veszek Silant, mert nem szeretem, ha egy mosáshoz két kupak :O kell. Egy hét alatt elfogyna nálunk.
Igen ezekben a diszkontokban 580-690.-ft a perwooll!
Az egyik legjobb mosószer, én azt használom,
van a türkiz színű a szines ruhákhoz
a rózsaszín a gyapjúhoz
és a fekete.
Egyedül a fehéret nem szabad megvenni, mert az sajnos nem elég hatékony.
Öblítő: coccolino sensation
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!