Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm pasija szexajánlatot tett. Nemet mondtam, de azóta is smseket ír. Szerintetek?
A barátnőmnek már majdnem egy éve van meg a pasija, aki elég rendes srácnak tűnt egészen idáig. Szombat este elmentünk bulizni négyesben, jött a barátnőm, a pasija, meg én és a tesóm. Aztán kimentem a női mosdóba és utánam jött és mindenfélét mondott. Ivott, de nem volt kifejezetten részeg.
Azt hittem, hogy viccel, de fogdosni kezdett, erre megmondtam h hagyjon békén, ellöktem és visszamentem. Aztán éjjel írt smseket h menjek ki hozzá, mert egyedül van és eléggé disznókat írt. nem válaszoltam és azóta nem beszéltünk. Számomra a barátnőm pasijai mindig tabuk voltak és nem is jött be nekem soha a nyomulós stílusa miatt.
nem akarom megbántani a barátnőmet, de el kell mondanom, hogy ki is a pasija igazából. mit gondoltok?
18/L
igen, megvan az sms, eddig már meg kellett volna mondanom, csak azért habozok megtenni, mert tudom, hogy a barátnőmnek nagy fájdalmat fog okozni. de az majd nagyobb fájdalom lenne, hogyha később tudná meg, amikor már össze-vissza csalta.
köszi a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!