Szerintetek tényleg h. lyeség szobába laminált padló?
Szőnyegünk van, de amikor festettünk, a széleit durván lecsöpögtettük+ha szerelő jön be, luxus neki levennie az utcai cipőjét, és állandóan végigtrappolnak a szobán. Nincs takarítógépünk, ez a szőnyeg régi, és nehezen is mosható kézzel.
Azért gondoltam a laminált padlóra, mert könnyebben takarítható, elvileg fel is szedhető, így festésnél sem csepegtetnénk le.
Már nem emlékszem, mert akkor vettem a lakást és annyi mindenre kellett akkor költeni, hogy ajajj...
De itt a link, szemezgess belőle. [link]
Érdemes bemenni, megnézni élőben is akár ide akár hasonló boltba praktiker/obi/baumax Mindig vannak akciók, hol itt hol ott az olcsóbb.
Annyit rugózol a szerelők cipőjén, vegyél lábzsákot és add oda nekik 20 ft egy pár! Én hordok magammal az autóban és nem fáj felvenni!
Nem kényelmességhből nem veszi le senki a cipójét, hanem munkavédelmi okokból! Munka közben csak az úszómesternek nem kötelező a zárt cipő viselése!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!