A családom azt mondta ne fessem ki a szobát egyedül mert nehéz. Tényleg az?
Mármint a színkeveréssel van bajom. Van kb 6 liter sárga színű festékem. Kitaláltam hogy veszek hozzá 2,5 liter fehéret akkor lesz halvány sárga. Majd hozzá egy tubus piros/rózsaszín/barack színű színezőt (valamelyiket), és akkor barack lesz belőle. Ez így sikerülhet?
Amúgy 30 m2 a szoba, meg kicsit sötét is. Nem tudom nagyon összenyomja-e ha a plafon egyszínű a falakkal. Jelenleg fehér.
tipikusan az a kérdés, aminek semmi köze a családi kapcsolatokhoz, de a kérdező belefűzi a kérdésbe a családját, h ne rakják át más kategóriába.
amúgy mi is magunknak festettük ki a szobát, macerás, de a festő meg nagyon drága. kell egy csomó fólia, konnektorokat, szegélyeket leragasztani stb. Próbálj meg kicsiben kikísérletezni színeket. Én a plafont fehéren hagynám
Maga a festés nem nehéz, erről van tapasztalatom, mert a fürdőnket egyedül, a 18nm-es nappalit a párommal és a kisebbik szobát még Apukámmal ketten festettük ki.
A színkeveréssel nincs tapasztalatom, de nem lehet túl nehéz. Ha mindenképp be szeretnéd keverni, akkor kérd ki egy szakértő tanácsát.
Arra nem gondoltál, hogy az egyik falat fested csak be? Az tuti nem nyomja össze. A plafont én személy szerint nem festeném be, de Anyuéknál be van és nem rossz. Tény, hogy kicsit doboz-hatás.
Jó munkát!
23N
Nem nehéz,csak időigényes és fárasztó. ÉN 13 voltam amikor teljesen egyedül kifestettem a falamat,én kevertem is ki.. Nagyon türelmetlen ember vagyok,de végül sikerült. :)
14/L
A plafont biztos fehéren hagynám a helyedben. Festeni egy csimpánz is tud,mi benne a nehéz? Ezek a festékek már pikk pakk megszáradnak,én a festés napján is bent alszok a szobában,igaz egész nap nyitva az ablak.
Viszont én a keveréshez nem értek,és nem is mernék kisérletezni.Ha még nem kevertél,akkor nem ajánlom,meglepő lehet a végeredmény,a falon nem olyan a szine mint a vödörben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!