Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hány fok van nálatok ilyenkor...

Hány fok van nálatok ilyenkor a lakásban/házban ( a szobákban, stb) Hogy oldjátok meg, hogy kicsit lehűljön?

Figyelt kérdés
Nálunk lent a nappaliban kb 23-25 és ventillátorral sem megy lejjebb. A tetőtérben van vagy 30 is. Mi este kitárjuk, úgy 8 után, reggel 7-8 fele meg már besötétítünk.
2012. júl. 3. 15:36
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Valaki azt mondta, csapjam fel teljesen a tetőtéri ablakokat(be van sötétítve teljesen le van húzva épp, hogy egy pici rés van) ha becsukom, megfulladnék...
2012. júl. 3. 15:47
 12/30 anonim válasza:

Panel lakás 4.emelet(legfelső) lakásában 32-33 fok van.

Ventilátorral próbálunk enyhíteni rajta, de a párom ettől megfázott, s belázasodott.

2012. júl. 3. 15:48
 13/30 A kérdező kommentje:
igen sajnos sokan nem bírják:( Én a buszon , ha közvetlen rám megy a légkondi, attól fázom meg
2012. júl. 3. 15:51
 14/30 anonim ***** válasza:
Tetőtéri lakás, 31 fok. Az ablakokra tettünk olyan hővisszaverőt amit az autók ablakára szokás tenni, az sokat segített. Az obiban lehet kapni olyat amin a fény átjön, úgyhogy sötét nem lesz, viszont a hőt nem engedi be, és pont tetőablak mérete van. Ventilátor megy, most azt tervezem, hogy ásványvizes palackokat megtöltök vízzel, lefagyasztom és a ventilátor elé helyezem.
 15/30 anonim ***** válasza:
Panel 10 emeletén 34-35 fok van de én ezt szeretem :)
 16/30 anonim ***** válasza:
28 fok van, a szobába van ventilátor ott talán 1-2 fokkal hűvösebb a levegő, nálunk mióta ez a meleg van nincs felhúzva a redőny, csak az ebédlőbe de ott meg van sötétellő, éjszakár kinyitunk mindent, hogy átjárjon a levegő
 17/30 anonim ***** válasza:
Panel, 29 fok. A ventilátor a párom gépét hűti, úh nekünk nem jut. De már egész megedződtem, nyár elején 27 fokban haldokoltam, most meg semmi bajom :)
2012. júl. 3. 15:52
 18/30 anonim válasza:
Jelenleg 30.5 fokon áll a benti hőmérő. A nappaliban valamivel hűvösebb van, mert ott a klíma, bár nem megy egész nap, csak időnként kapcsolom, olyankor lemegy 1-2 fokkal a hő. Szerencsére délután már árnyék van itt, és most a szél is fúj. Éjjel ki van tárva az erkélyajtó, és úgy nagyon kellemes, ma éjjel már egy kicsit azt éreztem hogy takaró nélkül fázom. :D
2012. júl. 3. 15:54
 19/30 anonim ***** válasza:
Panel, reggel óta minden becsukva, besötétítve és így is a nagyszobában 31,7 fok, a kicsikben ennél több van, most kezdi majd a ház másik oldalát is sütni a nap, így estére még 1 fokkal felmegy, aludni lehetetlen, mert napok óta éjjel sem hűl le rendesen a levegő.
2012. júl. 3. 15:55
 20/30 anonim válasza:
Sajnos én a tetőtérben alszom, nyugati oldal még redőny sincs. Este sajnos üti a 30 fokot ami kb. hajnalra csökken valamelyest de aludni nem nagyon tudok. A munkahely jó légkondi kb 25 fok.
2012. júl. 3. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!