Lakásban tartott dobermann kérdés: nálatok nincs tele minden a kutyaszőrrel? Mindenhol fekete szőrök vannak, még a szobákban is, ahová nem mehet be? Minden nap porszívózok, de reménytelen. Nálatok is így van?
Nálam is ugyanez a helyzet, csak nekem barna dobim van. Meg mellé egy szintén nagyon szőrhullatós fehér kutya.
Furminator, gyakran porszívózás, és ennyi. Bár így sem tökéletes.
Lakásba dobermann? xDDDD Nem mondod, komolyan?? Ebből lesznek a viselkedés problémás kutyák. Pláne hogy a dobermann nagy testű és nagy mozgásigényű kutya.
Nálunk kint vannak az udvaron, semmi pénzért nem szennyezném be velük a lakást. Fújj. Előző hétvégén bnőmnél jártunk kajálni. nekik vizsla van a lakásba. Hát egyrészt szörnyű szag volt, másrészt tele volt a kaja, a kárpit és a szőnyeg kutyaszőrrel, persze ez nekik fel sem tűnt. Pláne a vele járó baktériumokról...Inkább nem is írom tovább mert kiráz a hideg.
Látom idetaláltak az "okosok" is.
Nálunk még nincs dobi, de a jelenlegi kutyával ugyanez (volt) a helyzet. 'Olcsó' furminatort használunk és legalább 2naponta fésülöm, napi 1-2x-i felmosás és nem azt mondom, hogy nincs szőr a lakásban, mert elvétve van pár szőrszál, de a szőrtenger megszűnt és ha nem látná az ember a kutyát eszébe sem jutna, hogy bent lakik velünk.
ma 16:24
Ha Te tudnád, hogy az udvari kutyával is szennyezed a lakást.Mert a szálló szőrt viszi ám a légáramlat. Sőt, a bacik szépen rád mennek az udvaron is.
Gondolom, jó nagy ívben kerülöd a kutyádat és nem is érsz hozzá.
Az általad említett példa nem jelenti azt, hogy mindenki így tart kutyát lakásban. Voltam én kutya nélküli lakásban is, ahova a saját kutyámat nem engedtem volna be.
Kedves 4. válaszoló! Jó nagy paraszt vagy. Nem vagyunk büdösek, és mint írtam minden nap porszívózok és felmosok. És Te? Nálatok milyen a helyzet? Gondolom mint a putriban. Onnan tanulhattad a jómodort is. Vagy a szüleid tanítottak erre a szép stílusú véleménynyilvánításra? Akkor engedd meg hogy gratuláljak. Minden elismerésem.
Nyomorék...
Kedves normális válaszolók! Köszönöm, a szőrkefélést mindenképpen kipróbálom, hátha kevesebb marad bentre.
Az a furminátor nem hosszú szőrű kutyáknak való?
Nem, rövid szőrű kutyánál is ugyanolyan hatásos.
Itt többet olvashatsz róla, képek és videók is vannak. De ne innen rendeld, mert pofátlanul drága. Külföldön ennek az árnak a töredékéért kapható, a Vaterán ezt használja ki valaki, megrendeli külföldről és árulja. Nyilván ráteszi a maga hasznát, de így is megéri.
A Deluxe változat felesleges, el is romolhat meg drága, elég a Classic.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!