Akinek nincs pénze klímára dögöljön meg?
3 napja 1 percet nem aludtam, ugyan is 28'C van bent és képtelen vagyok aludni, csak forgolódom az ágyban és izzadok.
-> nappal semmi gondom a meleggel elviselem bent is ezt a hőmérsékletet, meg kint a 38'C-ot, de egyszerűen 25-26 fok felett képtelen vagyok aludni...
Zuhany,vizes lepedő az ablakba,nappalra redőny, vagy sötétítő, ventillátor,hideg vizes türcsi a nyakadba, jégakku a párnád alá.
Kitartás, hisz végre itt a nyár!!!
Nálunk is 28 fok van este a lakásban, és nincs redőny, csak reluxa. Ventilátorral alszom, kitakarózva, teljesen meztelenül.
Vizezz be egy törölközőt, tedd a lábadra, hadd hűtse.
Akinek nincs pénze klímára, ne költözzön klimatizálást igénylő lakásba :)
Én se bírom a meleget, hülye fejjel rémes albérletet vettem ki. Az már egyszer tuti, hogy a saját lakásomnál ez fő szempont lesz.
Én idén megvettem a klimát a hálószobába, nem voltam hajlandó még egy nyarat éjszakánként végigsírni, mert nem bírok elaludni. Pedig szeretem a meleget, de alváshoz nem.
Amit korábban használtam: meztelenül alvás, huzatban alvás, ventillátor. Egyik sem segített. Sajnos nincs más választás, kell a klima. Részletre is vehetsz, próbálj meg belevágni! Az egészséged többet ér, mint hogy szétmenjenek az idegeit a nemalvástól!
Sokan viseljük nehezebben a hőséget. Ne, ne "dögöljön meg".
Engedje le a redőnyöket, készítsen házilag fagylaltot, zuhanyozzon hűvösebb vízzel naponta többször, kapcsolja be a ventillátort, éjjel szellőztessen, max. pamut vékony lepedővel takarózzon. Ezt is be lehet vizezni.
Reméljük, jön majd egy kis hidegfront is.
nekem sincs pénzem klímára, de ha lenne sem arra költeném.
van egy nagyon tutkó oszlopventilátorom, 8e ft volt, úgy nyomja a szelet, hogy a hajam leesik :)
alvás előtt beidőzítjük 1 órára, annyi idő alatt bőven elalszunk, és utána már úgysem érezzük h meleg van.
éjjel nyitva van az ablak, hátha jön be egy kis hűvös levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!