Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Akinek nincs pénze klímára...

Akinek nincs pénze klímára dögöljön meg?

Figyelt kérdés

3 napja 1 percet nem aludtam, ugyan is 28'C van bent és képtelen vagyok aludni, csak forgolódom az ágyban és izzadok.

-> nappal semmi gondom a meleggel elviselem bent is ezt a hőmérsékletet, meg kint a 38'C-ot, de egyszerűen 25-26 fok felett képtelen vagyok aludni...

2012. júl. 3. 14:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Zuhany,vizes lepedő az ablakba,nappalra redőny, vagy sötétítő, ventillátor,hideg vizes türcsi a nyakadba, jégakku a párnád alá.

Kitartás, hisz végre itt a nyár!!!

2012. júl. 3. 14:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Egy megoldás lehet. Jól ki kell fáradni estig /fizikailag, nem szellemileg/.
2012. júl. 3. 14:43
 3/11 anonim ***** válasza:

Nálunk is 28 fok van este a lakásban, és nincs redőny, csak reluxa. Ventilátorral alszom, kitakarózva, teljesen meztelenül.

Vizezz be egy törölközőt, tedd a lábadra, hadd hűtse.

2012. júl. 3. 14:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Akinek nincs pénze klímára, ne költözzön klimatizálást igénylő lakásba :)

Én se bírom a meleget, hülye fejjel rémes albérletet vettem ki. Az már egyszer tuti, hogy a saját lakásomnál ez fő szempont lesz.

2012. júl. 3. 14:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Bár nálunk lenne csak 28 fok a szobába, már három napja 31 fölött van, késő este ablakot nyitok és így is csak 30,7 fokra ment le hajnalra, nem tudom meddig lehet ezt bírni. Reggel óra minden besötétítva és 32 fok van most is a szobában.
2012. júl. 3. 14:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Én idén megvettem a klimát a hálószobába, nem voltam hajlandó még egy nyarat éjszakánként végigsírni, mert nem bírok elaludni. Pedig szeretem a meleget, de alváshoz nem.

Amit korábban használtam: meztelenül alvás, huzatban alvás, ventillátor. Egyik sem segített. Sajnos nincs más választás, kell a klima. Részletre is vehetsz, próbálj meg belevágni! Az egészséged többet ér, mint hogy szétmenjenek az idegeit a nemalvástól!

2012. júl. 3. 15:24
 7/11 anonim ***** válasza:

Sokan viseljük nehezebben a hőséget. Ne, ne "dögöljön meg".

Engedje le a redőnyöket, készítsen házilag fagylaltot, zuhanyozzon hűvösebb vízzel naponta többször, kapcsolja be a ventillátort, éjjel szellőztessen, max. pamut vékony lepedővel takarózzon. Ezt is be lehet vizezni.

Reméljük, jön majd egy kis hidegfront is.

2012. júl. 3. 15:29
 8/11 anonim ***** válasza:

nekem sincs pénzem klímára, de ha lenne sem arra költeném.

van egy nagyon tutkó oszlopventilátorom, 8e ft volt, úgy nyomja a szelet, hogy a hajam leesik :)

alvás előtt beidőzítjük 1 órára, annyi idő alatt bőven elalszunk, és utána már úgysem érezzük h meleg van.

éjjel nyitva van az ablak, hátha jön be egy kis hűvös levegő.

2012. júl. 3. 18:01
 9/11 anonim ***** válasza:
28 fok?? hát én annak örülnék :D nálunk 33 fok van a lakásban, pedig redőny, minden le van húzva. 3 napja folyamatosan megy a ventillátor, egész éjjel is.
2012. júl. 3. 18:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mielőtt hőbörögve kérdeznéd a többieket, gondolkozz, hátha van valami jó ötlet. Utálom az ilyen embereket, akik meg sem erőltetik az agyukat egy kis gondolkodással, inkább támadnak, hogy jaj szegények akkor most dögöljenek meg. Senki sem mondott ilyet, hogy dögöljenek meg. De ha már ilyen agresszíven állsz a dologhoz, akkor: Igen!!
2012. júl. 3. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!