Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy tudtok ilyen melegben...

Hogy tudtok ilyen melegben aludni?

Figyelt kérdés

össz-vissz aludtam 2 órát 3-5-ig akkor elviselhető de az előtt és után már nem bírom. Hiába fröcskölöm le magam vízzel, hiába van nyitva ajtó,ablak, hiába van besötétítve egész nap semmi. Levegőmozgás nincs. Mit tegyek, hogy lehűljön a szoba? Nincs se ventilátor, se klíma. Valami be vállt módszer?

F/17

2012. júl. 3. 07:10
 1/9 anonim válasza:
Hát a mostani idő ilyen... próbálj napközbe kereszthuzatot csinálni, úgy csak lehűl egy kicsit, de amúgy nagyon meleg van, elviselhetetlen. az alvásra annyit hogy a tarkódra tegyél vizes ruhát:) sokat segít :D nekem is nehezen megy mostanában az alvás, de nekem a szúnyogok miatt...
2012. júl. 3. 07:16
 2/9 A kérdező kommentje:

itt szúnyogok még nincsenek szerencsére. Mindig nyitva van az ajtó,ablak :)

ki fogom próbálni :)

2012. júl. 3. 07:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a legnagyobb melegben ventillátorral alszom és nyitott ablakokkal, szerintem te is szerezz be egy ventillátort, csak pár ezer forint.
2012. júl. 3. 07:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne napközben szellőztess hanem éjjel, nappal csak a forróság jön be. Én nemrég zártam be az ablakot, hamarosan lefekszem aludni, éjszakás voltam.
2012. júl. 3. 08:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Tegnap este én is csak ventillátorral tudtam elaludni, beállítottam, hogy 1 óra múlva kapcsoljon ki, fejem fölött az ablak nyitva volt, így pár órát sikerült aludni.

Lefekvés előtt vegyél egy hideg lábvizet, kispárnádat tedd a hűtőbe alvás előtt, kicsit talán segít.

2012. júl. 3. 08:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Nálam napközben teljes sötétítés, függöny, redőny, kb, 7,00 órától minden zárva = úgyis csak a felmelegedett levegő jönne be. Napközben 1x-2x a lépcsőház felől engedünk levegőt. Este 8,00 után nyitjuk az ablakokat, erkélyajtót, reggelig nyitva minden.

Fejem alatt csak kispárna, alattam egy lepedő, felettem egy lepedő és kész.

2012. júl. 3. 09:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Én más oldalról közelítem a problémát: nem a környezetemen változtatok, hanem magamon:)

Lefekvés előtt JÉGHIDEG vízzel feltöltöm a kádat és áztatom magam. Utána könnyebb elaludni.

2012. júl. 3. 09:24
 8/9 anonim ***** válasza:
3 napig egyhuzamban 2-3 órákat alszom. A negyedik nap már nem érdekel a meleg :)
2012. júl. 3. 09:52
 9/9 anonim ***** válasza:

én ventilátor nélkül sztem már kiugrottam volna a 4.ről :D

minden éjjel megy, maxon.

vizes törölköző a kis testedre, hideg zuhany amikor már végképp nem bírod.

2012. júl. 4. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!