1 éves babátok hányszor alszik egy nap, és mennyit? Ebben a nagy melegben tudnak aludni?
Figyelt kérdés
Nekünk mikor mennyit van hogy 3 órát de van hogy fél órát alszik napközben.Éjszaka szerencsére nem kell (ilyenkor már nem szopizik)2010. júl. 12. 22:49
1/5 anonim válasza:
Az én fiam ma egy éves, kétszer alszik ált napközben, de ma még extra visszaaludt reggel. Ritkán csak egyszer alszik.
Tud aludni, de nagyon változó, hogy mennyire nyugisan. Éjszaka, és hajnalban ált. még szopizik, de mivel együtt alszunk én ezekről nem igazán tudok - önkiszolgáló a drága. A napközbeni alvások hossza teljesen változó, éjszaka 9-10 órát alszik.
2/5 anonim válasza:
Az én 1 éves fiam nagyon rossz alvó és ennek nem a meleg az oka. Eddig még nem jöttünk rá, hogy miért ilyen. Éjszaka óránként nyöszörög. Ilyenkor iszik egy kis citromfű teát+a cumika és újabb 1 órán át nyugi van. Hajnal 6-tól alszik mélyebben, ilyenkor jóéjszakát tápszert kap és pihi van 8-8.30-ig. Újabb teácska és alvás 9-ig. Ekkor ébred és 10-10.30-kor alszik vissza délig. Ebéd és kb 15.30-kor alszik újra 1-2 órácskát. Este 21.30-ig meg sem áll és kezdődik megint a körforgás.
3/5 anonim válasza:
Átlagosan össz. másfél órát 2 részletben. Én nagyon kevésnek tartom :(
4/5 anonim válasza:
Az én kisfiam 2* 2 órát alszik általában. Ébredés után (ma pl 6kor kelt) 2-2,5 órával viszafekszik, aztán délután 2 körül.
Éjjel egyre többször kel, mióta meleg van. Múlt éjjel 2* kelt, ivott és vissza aludt.
5/5 anonim válasza:
Most itt alszik fél órája a nappliban, de nagyon meleg van, úgyhogy mindjárt betakarom és bakapcsolom a légkondit. Tegnap du is így aludt, majdnem 3 órát.
16 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!