Riasztó, távfelügyelet mennyibe kerül?
A házba a villanyszerelő bevezetékelt, tehát csak a mozg. érzékelőket, kezelőegységet, szirénát, stb kell beszerelni. Mennyibe kerülhet?
Ti mennyit fizettetek érte?
Távfelügyelet/hó?
Köszönöm, csak hozzávetőlegesen kellett, hogy mennyi az az ár ami reális,mert 3 helyről kaptam árajánlatot és 3 féle árat kaptam, nagy eltérésekkel.
Az első 150 ezret mondott a második 100 ezret, a harmadik pedig 380 ezret. Azt hiszem az első lesz a nyerő, hiába van olcsóbb, nem akarok abba a hibába esni, amikor olcsó húsnak híg a leve.
Amúgy egy 4 szobás családi házról van szó, össz-vissz 12 érzékelővel, egy kezelővel.
Köszönöm a válaszokat.
Mi negyed évre fizetünk, 1 negyedév, 12 erez forint.
Persze ez Táoióbicskén, vidéken van.
Pesten drágább szerintem.
reggel 6 tól este 8 ig kiszólnak mobilra hogy küldjék-e a rendőrt, éjszaka pedig küldik a rendőrt, és úgy szólnak ki.
Nekünk a múltkor a macska riasztott be, éjszaka 1 kor, 4 perc alatt kint volt a rendőr, 6 kilométerről.
Meg attól is függhet, hogy hány zóna van.
nekünk hogy kevesebbet kelljen fizetni, a 4-es zónára hat vagy hét érzékelő van téve, mert akkor minden érzékelőért külön kellene fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!