Hogy lehet elűzni a denevéreket a gázkivezető nyílásból anélkül, hogy elpusztítanánk őket? Valami riasztó anyag kellene. Ötlet?
Minden konvektornak van a kivezető csövét takaró borítás éppen azért, hogy a kéretlen látogatók ne költözzenek be.
Nálad ilyen nincs?
Nálunk is elég zavaró a "denevér jelenség". Panel hatodik emeletén lakunk és az illesztésekbe fészkelték be magukat. És ez a hülyeség, hogy védett állat... ááááá kész vagyok tőle. olyan gusztustalanok mint a patkányok csak még repülni is tudnak és egész nap csipognak, még nappal is.
Egyszer az egyik berepült, azt rögtön le is csaptam úgy ahogy kell, majd ledobtam a kóbor kutyáknak. A többivel is ezt kéne csinálni, de nem férek hozzájuk :-((
Utolsó, hát te sem vagy normális.Na, például pont miattad védett a denevér.
Nem tehet róla, hogy kiszorítják a természetes közegéből, így be kell költöznie a városokba.
Az Obiban lehet kapni denevérodút 2000ft körül van, és jó téli szálláshelye lehet a denevérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!