Érdemes Győrbe költözni?
Figyelt kérdés
Jelenleg Észak-Magyarországon,Salgótarjánban élek a családommal.De az a helyzet hogy itt egyszerűen nem lehet egyről a kettőre jutni,pedig a feleségemmel mindketten dolgozunk.Vannak gyerekeim is,és én úgy érzem hogy itt nem lesz jövőjük.Egy ismerősöm aki épp most tervezi hogy elköltözik Győrbe,épp azért amiért én is elmennék innét,azt mondta hogy menjünk mi is,mert ott sokkal jobbak a lehetőségek a munka terén mint itt.Több munkalehetőség van,és több a pénz is.Az az érzésem hogy igaza van,itt alig tartunk ki a kőkemény 80-ezer forintos fizetésünkkel a hónap végéig,amiért ráadásul a lelket kihajtják az emberből,ott meg talán végre jobban élhetnénk egy kicsit.2012. jún. 22. 14:47
1/2 anonim válasza:
Csak ne jöjjön ide mindenki, mert már nekünk se lesz munka.
2/2 anonim válasza:
Én ezt alaposan átgondolnám a helyetekben. Győrben sincs kolbászból a kerítés (éltem 5 ott évig az egyetemista éveim alatt) csak jó a város marketingje. Ha eladod a lakásod, akkor annak az árából a magasabb ingatlanárak miatt biztos nem kapsz egy ugyanolyant. Annyival meg ott sem fizetnek jobban (még a négy karikás autógyárban sem), hogy albérlet fizetése mellett jobban jártok, hiszen az otthon maradt üres lakásnak is lesz rezsije az albérlet mellett. Valamint az sem biztos, hogy találtok munkát. Ráadásul lehet, hogy az élet is drágább ott, mint Salgótarjánban (közlekedés, közüzem, stb.). Tudom, hogy sovány vigasz, de becsüljétek meg, hogy van munkátok, mert már a Nyugat-Dunántúlon sem olyan rózsás a helyzet, mint régen (itt élek). A gyerekeidnek pedig akkor is lehet jövője, ha Ti ott maradtok. Sok-sok diák tanul és telepszik le a szülővárosán kívül. De ez a Ti döntésetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!