Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hová érdemes költözni? Többi...

Hová érdemes költözni? Többi lent. Ne szóljatok le pls.

Figyelt kérdés
13 éves vagyok de már építgetem a jövőmet.Hát ha minden jól megy akkor ügyvéd leszek.Már most a középszintű angol vizsgámhoz pici hiányzott (nem kezdtem bele csak felmértek mintha igazi lenne.)Szóval felső fokú angol vizsgával egy ügyvéd 4 fős családdal hová költözhetne?Valami nyugis kényelmes hely kellene Magyarországtól távol.Ne legyenek gyakoriak a tornádók tsunamik ienek.Köszönöm a választ.
2011. nov. 14. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

Nem létezik tökéletes hely.

És ne várd hogy itt mondja meg egy vadidegen azt ami ugysem fog/nem teljesen fog történni.

Oda menj ahol tetszik.

2011. nov. 14. 20:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Én eddig óceániát meg ausztráliát néztem nekem bejön.
2011. nov. 14. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:
56%

Ausztrália nekem is nagyon bejön, legfőképp Sydney. De iszonyatosan drága hely.

Mit kedvelsz? Hideget? Meleget? Vizet? Hegyet? ...

2011. nov. 14. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:
87%

OFF:

Arról azért ne feledkezz meg hogy minden országban más a jog, tehát egy magyar diplomával nem fogják engedni hogy Ausztráliában praktizálj. Kvázi még a jogi suli előtt érdemes lenne eldönteni hogy hol szeretnél lakni, és ott megcsinálni az iskolát, máshogy nincs értelme.

MégOFFabb:

Ilyen fiatalon még én is azt hittem hogy előre megtervezhetem az életem, de aztán rá kellett jönnöm hogy a dolgok nem így működnek, ugyanis maga az ÉLET fog keresztbe rakni nem egyszer, nem kétszer. Inkább éld az életed mint várj arra az életre amit elképzeltél magadnak.

2011. nov. 14. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!