Érdemes Keszthelyre költözni?
Figyelt kérdés
Ha lenne munkahely nekem és a páromnak is. Budapestről költöznénk ide és itt szeretnénk családot alapítani.
Megérné? Jó itt lakni?
2011. aug. 14. 18:21
1/3 anonim válasza:
Ha számít,hogy hol laksz,akkor feltétlenül.Itt a Balaton,gyönyörű a város,ha ezek mellé megélhetésed is van,akkor mi kell még? A kultúrát,akinek igénye van rá,megtalálja.Egyébként ebből a szempontból is rendben van a város.
2/3 anonim válasza:
Minenképpen,közel a Balaton,sok bevásárlóközpont van és békés kis város!! Sok iskola,bölcsöde,óvoda is található Keszthelyen!!
3/3 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Kh-re jártam egyetemre és a mai napig álmom, hogy ott élhessek: fiatalos, mozgalmas (télen kevésbé, de az év többi része elég aktív), kedvesek és közvetlenek az emberek, csodálatos a Balaton, és ami számomra fontos, tele van növénnyel, nem egy "betondzsungel".
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!