Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Érdemes Keszthelyre költözni?

Érdemes Keszthelyre költözni?

Figyelt kérdés

Ha lenne munkahely nekem és a páromnak is. Budapestről költöznénk ide és itt szeretnénk családot alapítani.

Megérné? Jó itt lakni?

2011. aug. 14. 18:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha számít,hogy hol laksz,akkor feltétlenül.Itt a Balaton,gyönyörű a város,ha ezek mellé megélhetésed is van,akkor mi kell még? A kultúrát,akinek igénye van rá,megtalálja.Egyébként ebből a szempontból is rendben van a város.
2011. aug. 14. 21:48
 2/3 anonim válasza:
Minenképpen,közel a Balaton,sok bevásárlóközpont van és békés kis város!! Sok iskola,bölcsöde,óvoda is található Keszthelyen!!
2012. jan. 2. 09:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Kh-re jártam egyetemre és a mai napig álmom, hogy ott élhessek: fiatalos, mozgalmas (télen kevésbé, de az év többi része elég aktív), kedvesek és közvetlenek az emberek, csodálatos a Balaton, és ami számomra fontos, tele van növénnyel, nem egy "betondzsungel".

26/N

2012. jan. 14. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!