Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan hűthetném le kicsit a...

Hogyan hűthetném le kicsit a szobát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már nem tudom mit csináljak ebben a melegben. Nem vagyok oda a 40 fokért, inkább a hűvöset szeretem.

A lakásunk egy 4 emeletes panel 3. szintjén van. Az ablakok egy oldalon vannak, a kereszthuzat így sajnos elég esélytelen. A nap kb délután 1 óra fele kezd idesütni, és estig végig idetűz. Az ablakokat pár éve cseréltük le, redőny is van.

Ilyenkor reggel szellőztetek amíg tudok, (plusz éjjel is nyitva minden), dél fele már becsukom az ablakot, és lehúzom a redőnyt. A kérdésem az lenne, h van vmi tippetek hogyan tudnám kicsit hűteni a lakást? Klímára nem telik, szóval ez kizárva. Esetleg vmi "házi praktika"? Remélem tudtok pár tippet adni, bár elég limitált a témakör:)

2012. jún. 18. 08:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nálunk 52% és 25 fok.
2012. jún. 20. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!