Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Sopron melyik reszen erdemes...

Sopron melyik reszen erdemes lakast vasarolni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 16:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt.Korul fogunk nezni mind ket helyen.Csak azert neztuk Sopront mert kozelebb van az osztrak hatarhoz de vegulis Gyor sincs messze.Meg egy kerdes;Gyor-Menfocsanak rol tudtok valamit?
2012. jún. 18. 09:11
 12/18 anonim válasza:
ha nyugalom, kirándulás sopron, ha vásárlás, sétálás, este is a városban akkor győr, de a közbiztonság ott szerintem rosszabb.(utolsó elötti vagyok). én nem vagyok elragadtatva 1iktől sem, győr azért jobb, mert közelebb van bp., de amúgy semmi látnivaló, kirándulóhely messzebb
2012. jún. 18. 11:48
 13/18 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat.Most mar csak egy dolog maradt szet nezni mind ket helyen.
2012. jún. 18. 13:24
 14/18 anonim válasza:

Én is kérdeznék. Sopron Aranyhegyről tudna vki vmit írni?

Ott nézegettem újépítésű lakásokat, milyen helynek számít?

2012. júl. 22. 14:36
 15/18 anonim válasza:
én laktam ott, már sokan laknak. ha olyan a helyen lakás belátni a fél várost. én szerettem ott lakni, közbiztonság jó, azt hiszem busz is van(bicikli sokkal jobb itt)
2012. júl. 23. 18:13
 16/18 anonim válasza:
Köszi! Nekem tetszik az a hely, de más kívülállóként és más ott lakni, de biztos jó lehet, meg nagyon szépek a társasházak. Te soproni vagy?
2012. júl. 23. 20:58
 17/18 anonim válasza:
Én mindenképpen Sopron ajánlanám. Sopronban nyugi van, de meg lehet benne mindent találni. Vannak szórakozó helyek is ha az kell. Sopron természetközeli, fejlettsége is egész jó. Ausztria is mellette szól. Győr ezzel szemben egy otromba gyár város, igaz infrastruktúrálisan jobb mint Sopron, viszont Sopron ezerszer élhetőbb hely Győrnél. Sopronban ha van pénzed, akkor Bánfalvát, vagy A Lővereket ajánlanám lakás vásarlásra.
2012. júl. 27. 23:39
 18/18 anonim válasza:
Nem rossz egy Sopron. :) Az Aranyhegyi lakópark tényleg jó ha lakást akarsz venni. Új építésűek a házak és nagyon szép panorámás a kilátás. A közbiztonság szerintem ezen a környéken az egyik legjobb. Ez a város külső része de van busz ami elég gyakran jár és hamar beér a központba. Sok szórakozó hely van és az emberek is kedvesek szerintem. A mozi is tök jó és vásárlás esetén és lehet válogatni a boltok közül. Én nagyon szerettem ott lakni.
2012. aug. 10. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!