Mennyit költötök magatokra egy hónapban?
Ezt azért nehéz, mert ha a kaját is beleszámolom, akkor passz, soha nem néztük, hogy ki mennyit eszik, bár talán én kevesebbet. Viszont bevásárlásnál ugyanúgy fel van írva a hajfestéktől a cigarettáig minden, függetlenül attól melyikünknek kell (mármint nem a hajfesték :)).
Tehát mit értünk "magamra költés" alatt? Csak azt, amit kizárólagosan én használok? A kaját beleszámoljuk, vagy azt nem, mert úgymond közösen használjuk?
Pl. borotvapengét is kettőnknek veszünk, csak az egyik az enyém, a másik az övé és használatkor cserélgetjük a fejet (színkóddal megjelölve, hogy ne keverjük össze).
Vagy a fogkrémet hova számoljam? Néha ugyanazt használjuk, néha két különbözőt.
Sőt, a fogamzásgátló hova számít? Tevőlegesen én használom, viszont elméletileg mindketten - mindkettőnk érdeke.
És számos ilyen van még. Tehát pontosabban lehetne úgy válaszolni, ha meg lenne határozva, hogy mit számoljunk ide. Így 20-30.000 ft-os különbség is lehet, vagy talán még több is a válaszban.
ha csak úgymond a luxust nézzük, akkor bagó, hajfesték, kozmetikumok, bulizás, ruhák, akkor kb 30 rugót.
költhetnék kevesebbet is, de ha holnap fejemre esik egy tégla, akkor nem is éltem igazán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!