Nálatok mennyi (m3) a vízfogyasztás? (hány főre jut? ) Elsősorban takarékoskodók, de egyéb vízforrással (pl. kút) nem rendelkezők válasza érdekelne
Figyelt kérdés
esetleg azt is odaírhatjátok, hogy milyen módszerrel takarékoskodtok vízfogyasztás terén2012. jún. 1. 10:35
11/17 anonim válasza:
10m3/hó fogyasztást vetettünk bele a közösköltségbe.2felnőtt és 1 baba (most 10hónapos).
12/17 anonim válasza:
2 személyes háztartás. 5-6 m3/hó
mosogatógépünk van, egy héten 2-szer fürdünk, egyébként zuhanyzunk.
A fürdővizet nem engedjük le, hanem másnap wc öblítésre használjuk
13/17 anonim válasza:
Egyedül lakom, kb. havi 5-6 m3.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
Most megnéztem pontosan, hogy mennyi az annyi: az utóbbi pár év átlaga 5,8 m3. Így összevetve a válaszokkal, nem is olyan sok ez, pedig lenne honnan lefaragni, mert folyóvízben mosogatok általában, de most elkezdtem átállni az állóra. Meg kádban fürdünk és szeretek jól elmerülni benne.
Amit viszont most, hogy megnéztem a számláinkat és így is sokallok az a meleg víz: a fogyasztásunk több, mint felét teszi ki a meleg víz. Nálatok milyen az arány? Nálunk 1 egység hidegre, 1,5 egység meleg jut.
2012. jún. 6. 15:27
15/17 tetro válasza:
Cirkó van, csak hideg vizet fizetünk, plusz gázszámla. A víz mellé még 5-6e a gáz, pedig nyáron csak a meleg vízhez kell.
16/17 anonim válasza:
11-es vagyok:Nálunk csak sima vízóra van,mert a melegvizet az átfolyós vízmelegítő állítja elő,ami gázzal megy.
17/17 anonim válasza:
12-es vagyok. Nálunk villanybojler van, úgyhogy nem tudok hozzászólni ehhez a hideg-meleg víz dologhoz. De végül is logikus, hiszen, amikor pl. mosogatsz, akkor meleg vízzel mosogatsz (vagyis több meleg vízzel, mint hideggel) és ugyanez a fürdésnél, kézmosásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!