Nálatok mennyi (m3) a vízfogyasztás? (hány főre jut? ) Elsősorban takarékoskodók, de egyéb vízforrással (pl. kút) nem rendelkezők válasza érdekelne
2 főre havi 8 m3. Ez nem túl takarékos, de nem is túl sok szerintem.
Ismertem olyat, aki a budiban tart egy literes üveget vízzel, hogy ha pisilni kell neki, akkor nem húzza le a wc-t.:D
Az az igazság, hogy ha két vízkörös megoldás lenne, mint Európában is sok országban, sokat lehetne spórolni. Mert a zuhanyzáshoz használt vízzel simán lehetne wc-t öblíteni még.
1 főre 2 hóra 7 m3, tehát havi 3,5 m3.
Szeretném valahogy lentebb venni, főleg a konyhában a mosogatásnál kellene valamit csinálnom.
az nagyon jó lenne. engem is zavar, hogy a wc ivóvíz tisztaságú vizet lódít, nem is keveset a "termékre".
nekünk is kb. ennyi a fogyasztásunk, de egy picit szeretnék lefaragni róla.
Nekünk 6 köbméter havonta, és három felnőttre.
Jövőre -ha lesz pénzem- a csapadékvizet mosásra, mosogatásra, WC öblítésre ciszternába fogom gyűjteni.
Panelban nem tudod a csapadékvizet gyűjteni.
Azon gondolkodom, mivel csak egytálcás a mosogatóm, hogy vissza kellene állni, hogy nagyobb tálban mosogatni, öblögetni, nem pedig folyóvíz alatt pazarolni a vizet.
#8-as!
...és locsolunk is minden nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!