Szabad légpuskával verebet lőni?
Figyelt kérdés
Egyre többen vannak az udvaron, és a elviselhetetlen csiripelésük melett még a csírkék tápját és megeszik.
Valamilyen törvény tiltja ezt?
2012. máj. 29. 13:18
11/18 Napkiraly válasza:
fegyverhasználati szabályokat sértesz egyszer,mivel légpuskával csak bekerített magánterületen lőhetsz nem élő célpontra,másodszor természetvédelmi szabályokat sértesz mert védett.
13/18 A kérdező kommentje:
Napkirály, köszönöm szépen! Egy ilyen válaszra vártam, nem olyanra, hogy erkölcsileg szabad-e.
De azért köszönöm a választ mindenkinek!
2012. jún. 3. 10:29
14/18 anonim válasza:
Most komolyan, már 34263456 válaszoló leírta, hogy védett, ne lőj rá. Milyen ennél egyértelműbb választ vártál?
15/18 Napkiraly válasza:
nyilván könnyebb egy természetvédelmi szabálysértést meglépni,mint egy fegyverhasználattal kapcsolatosat
16/18 anonim válasza:
Én is szoktam lőni , például vakondot , aki nem él tanyán az nem tudja milyen ez.
17/18 Chris1982 válasza:
Ha cigány család lakna a szomszédba .........HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ legalább lenne mire lőni!!! Nem csak a lőlap!!!! :-)
18/18 anonim válasza:
Hali-HÓ !!!
ITT MINDENKI VÉDETT ,CSAK MI EMBEREK NEM !
Gondolkozzunk már!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!