Nagy vagy kisházat érdemes épiteni ebben a mai világban?
Figyelt kérdés
tehát hány nm er ház a legjob és szép is egyben?2008. ápr. 24. 20:56
1/4 anonim válasza:
Függ a kert méretétől,a család nagyságától,és a pénztárcától. ÉN gusztustalannak tartom,ha egy zsebkendőnyi telekre készül el egy kacsalábon forgó palota.Akkor ha már valaki nagy házat akar,akkor legyen hozzá tisztességes méretű telek,ha nagy házat épít,úgysem a pénz a fontos,akkor vegyen meg két egymás melletti telket.De felesleges egy gyermektelen párnak,akik nem is akarnak gyereket,egy 7 szobás házat építeni,és egy sokgyermekes családnak sem jó,ha csak kér szoba van.
2/4 A kérdező kommentje:
kössz
2008. ápr. 25. 23:29
3/4 anonim válasza:
Fejenként 25 négyzetméter szerintem már élhető! 1+n szoba (n=gyerekek száma)
4/4 anonim válasza:
Hát ez leginkább szerintem az anyagiaktól függ!Mi igaz nem épitettünk hanem vettünk de két szobásat vettünk,2kisgyerek van!Idövel szeretnénk még egy szobával böviteni hogy ha majd a fiúk nagyobbak lesznek külön lehessenek!De akkor is az anyagiak a legfontosabbak szerintem!Nagyobb ház nagyobb rezsi,nem mindegy hogy 60nm-t vagy 120-at fütünk nem mindegy hogy két szobába ég a villany vagy 3-ba vagy 4-be!
Mi is felnötünk a tesómmal közös szobába és utólag igy visszagondolva sok mindenröl lemaradtunk volna ha külön szobában alszunk!:D
De én személy szerint ha tehetném tuti 3 szobásat vettem volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!