Kiszedhetem az oszlopait?
Figyelt kérdés
Szomszéd kimérette a területét és most bekeríti. A kerítés oszlopok nem oda kerültek, ahova a földmérő az oszlopait tette, hanem a miénkbe. Mit tudunk tenni, ha a szomszéddal nem lehet normálisan beszélni?2012. máj. 28. 14:26
1/4 anonim válasza:
Amit földmérő tesz le oszlopot, azt nem lehet csak úgy kivenni! Kaptál te is egy példányt a helyszínrajzból?
Nálunk is hasonló az eset, nekünk is kisebb lett a telkünk egy kicsit. De ez nem a szomszéd hibája, aki kimérette, hanem ez így van a földhivatalban is..
2/4 A kérdező kommentje:
Az oké, hogy a földmérő kimérte, amiből kaptunk mi is egy térképrajzot. A kerítésének oszlopait teszi a miénkbe, mint ahova földmérő a telekhatárt jelölte. Ahogy húzzák a kerítést egyszerre szedik ki a földmérő által letett "oszlopokat". Ez a bajom, hogy utána már nem tudom én megnézni, hogy tényleg nem ott megy a határvonal, mert a hivatalos oszlopokat is kiszedik, csak körülbelülre tudom, hogy a miénkbe lesz a kerítése. Talán érthetőbb voltam.
2012. máj. 28. 15:00
3/4 A kérdező kommentje:
Nem a földmérő által letett oszlopokra gondoltam, hanem a szomszéd által letett kerítésoszlopra.
2012. máj. 28. 15:01
4/4 anonim válasza:
Figyi, menj be a helyi önkormányzat építésügyi osztályára, szerintem ott biztosan tudnak segíteni neked! Majd írd le, hogy mi lett végül légyszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!