Reggel 10 óta kopácsolnak, fúrnak, faragnak az alattunk lévő lakásban. Idegesít, hogy ünnepnapon sem pihenhet az ember. Ti lemennétek szólni, hogy hagyják abba?
ja amíg nem rendszeres, sztem le kell nyelni.
főleg, hogy Te is kerülsz majd ilyen helyzetbe
Csak akkor szólhatsz ha üvölt a zene kiabálnak folyton, meg csapkodnak. Ha építési zaj van azért nem szólhatsz ez egészen reggel 6 tól este 8-9 ig tart ha jól tudom csak akkor szólhatsz érte ha éjjel is zajonganak. Tudom hogy idegesít a dolog de bírd ki, nyilván most van idejük megcsinálni a piszkos otthoni munkát. Tudom hogy ünnep nap van de valaki folyamatos műszakban dolgozik vagy 3 műszakban és még sorolhatnám és örül hogy van arra ideje hogy otthonát is csinosítgassa vagy végre rendbe tegyen valamit.
Sajnos nekem is ma itthon dolgoznom kellett mert ugye már régóta ígértem a páromnak hogy összerakom a szekrényt amit még a szüleitől hoztam el, plusz lekellet nyírjam a füvet meg le kellett vakoljam az egyik szoba falát is mert a tulaj félkészen hagyta plusz még festés meg minden más ami még jönni fog ezzel és nekem is csak hétvégén meg ünnepnapokon van időm erre sajnos. Légy megértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!