A hőszigetelő a meleget kint tartja nyáron?
Figyelt kérdés
Szóval nem lesz olyan meleg bent a szobában? Teszem azt az emeleten most 34 fok van egy forró nyári napon (extrém) ha lenne belső hőszigetelő akkor csökken eez a hő?
Ilyen : [link]
2012. máj. 27. 16:08
1/5 fúróferkó válasza:
Természetesen ,az a dolga a hőszigetelőnek.Amióta a házunk NIKECELL-ezve van ,szinte hűvös van a lépcsőházban,mikor belépünk.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. máj. 27. 16:19
3/5 anonim válasza:
Akkor lesz hűvös kellemes idő a lakásodban ha normális a szigetelés meg a nyílás zárók is normálisan szigetelnek. Ha otthon nyáron nyitva van az ablakod plusz nincs behúzva a függöny hanem besüt a nap a csukott ajtón ablakon akkor ugyanúgy felmelegszik mert a szigetelés miatt bent tartja a meleget. Ilyenkor ha kinyitod a meleg levegő megy be és akkor szintén szenvedni fogsz tőle. Én javaslom azt ilyenkor hogy éjszakára kiszellőztetsz alaposan, majd korán reggel felkelsz becsuksz mindent ahol lehet sötétítesz és már elviselhető lesz ott a meleg persze ha normálisan szigetelnek a nyílás zárók. Mert a fali szigetelés ehhez még kevés.
4/5 anonim válasza:
Azért álljon meg a menet! A NIKECELL az külső szigetelés és leginkább lakó házak külső falára helyezik fel.
Belülről szigetelni lakóházat nem ajánlatos, mert télen meg fogsz fagyni, ugyanis a falak nem képesek átmelegedni és később nem lesz mit visszasugározniuk. A fal lassabb kihűlésere jó a NIKECELL ezért van az, hogy a fűtés számla felére esik vissza.
Belülről mozit színházat, ilyesmit szoktak szigetelni.
Persze ezt az eladó szépen elhallgatja, ahogy nézem.
5/5 anonim válasza:
Én szigeteltem,és a nyáron 29 fok is volt bent,úgy,hogy amikor nem volt akkor csak 26-27,de most nagyon jó!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!