Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A tetőfedő cserepünket szeretn...

A tetőfedő cserepünket szeretnénk lecserélni olyanra ami hőszigetelő. Mi annak a neve és hol lehet megvásárolni?

Figyelt kérdés
2008. okt. 20. 03:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha létezik ilyen, akkor nem ebben az országban. Magyarországon én még nem láttam ilyent.
2008. okt. 20. 07:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan "cserép" ami hőszigetelő is. Sem a kerámia, sem a beton, sem a pala, semmi. Külön szokás beépíteni hőszigetelést általában üveggyapotból a szarufák közé. Ez esetben ügyelni kell a párára.

Léternek vízzárást és hőszigetelést is biztosító tetőfedő anyagok, un. szendvicspanelek, melyek két fémlemez között PUR hab hőszigetelést tartalmaznak, de ezeket nem családi házakra, hanem ipari csarnokokra alkalmazzák.

2008. okt. 20. 15:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. okt. 21. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!