Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Vastag hőszigetelő függöny az...

Vastag hőszigetelő függöny az előszobába?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy mivel nagyon hideg az előszobánk, a kétszárnyú előszobaajtó elé felszerelnék egy vastag függönyt úgy, hogy még kényelmesen lehessen nyitni.

Szerintetek érdemes? Lesz hatása? Az ajtó körül elég hideg van, pedig jól zár.

2009. nov. 12. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen érdemes felszerelni lesz hatása én is pont ilyesmin agyalok, nálunk ráadásul rosszul is zár. De még ha jól is zárna szimpla 2mm-es üveg van benne ami kb=a nullával.
2009. nov. 12. 19:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a panelban volt vastag függöny félkör alakban felszerelve,elég messze az ajtótól,de nagyon sok hideget és szelet felfogott.
2009. nov. 12. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon sokat fog védeni, annyi az ajánlatom, hogy elhúzhatót szereltess, kicsit nehezebb lesz be - és kihúzni ha elmész és megjössz, de igy lesz a legközelebb az ajtóhoz, hogy felfogja a hideget.
2009. nov. 12. 20:39
 4/4 anonim válasza:
És esetleg tudna abban valaki segíteni, hogy merre lehet ilyen függönyt kapni? Nekem is szükségem lenne rá.
2011. aug. 26. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!