Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi kb. egy 250nm2-es...

Mennyi kb. egy 250nm2-es családi ház rezsije, ha egyedül bérlem?

Figyelt kérdés
Összességében is kíváncsi vagyok,illetve külön a fűtés érdekelne,igaz nincs ide írva hogy milyen típusú fűtés,csak radiátort látok.120 plusz rezsi,újszerű ház.Tudnék a fűtésen spórolni,ha egyedül vagyok?Illetve ha azt mondanám a bérlőnek egy évet kifizetek előre,mennyit engedne maximum szerintetek?
2012. máj. 21. 16:12
 1/1 anonim ***** válasza:

A fűtés attól függ, hogy mivel megy. Nálunk 200 m2 gázzal fűtve bő 100 ezer, fával 30 ezer. De az persze macerás.

Úgy tudsz spórolni, ha nem fűtöd az egész házat, csak egy szobát. De bocsi, eleve nem értem, minek 250 m2-t bérelni, ha egyedül vagy. A nagyobb ház mindenképp több kiadással és munkával jár. Nálunk csak a szinten tartás elvesz átlag napi 3 órát. Igaz, öten vagyunk, de akkor is. Egy nagytakarítás meg három nap. Csak az összes ablak lemosása elvesz belőle egyet.

Ha egyedül élsz, 50-60 m2 már bőven elég, olcsóbban is megkapod, a fenntartása is olcsóbb és kevésbé munkás.

2012. máj. 21. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!