Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Aki BP-n egyedül bérel lakást,...

Aki BP-n egyedül bérel lakást, az mennyi pénzből gazdálkodik?

Figyelt kérdés
Szeptembertől úgy néz ki egyedül kell laknom és bár elég jó a fizum, de nem tudom elképzelni, hogy ebből ki bírjak gazdálkodni egyedül egy lakást. Ti mennyit kerestek, és mennyire jön ki mindenestől a lakás költsége?
2012. máj. 15. 15:17
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Hitelből panel 10 millió 20 évre 65 ezer körül, albérlet 45nél kezdődik.
2012. máj. 15. 15:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
130/90. Nem, egyáltalán nem könnyű.
2012. máj. 15. 15:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Aztamindenit. Tehát havi 40 marad minden egyébre? Varázsló vagy? Első, te tökre nem a kérdésre válaszoltál :)
2012. máj. 15. 15:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Mekkora lakásra gondolsz?Garzon vagy rendes lakás?

Én havi 80 ezerért béreltem 4 éve.A fizetésemet nem szívesen írom le mert gyűlölködés lesz meg szitkozódás.

2012. máj. 15. 15:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok varázsló :) Állítólag kajára még túl sokat is költök (kb. 25/hó). Szerény életvitel mellett néha még kikapcsolódásra is jut belőle.
2012. máj. 15. 15:44
 6/9 A kérdező kommentje:

Egy garzon is elég, de azt számolgatom, hogy akárhogyis, nettel együtt télen 100 alatt nem jövök ki. Nem hiszem, hogy anyázna bárki azért mert jól keresel, én is jól keresek, csak ugye van autó, van kutya, meg szeretek normális minőségben élni, és nem tudom az másoknak mennyi pénzből megy, én nagyon rosszul osztom be, ez ténykérdés, ezért is keresgélek viszonyítási alapot.

Havi 25 kajára sok? Nincs naponta egy ezres a kajád? Nekem ez nem menne, komolyan.

2012. máj. 15. 16:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Tehát 80.000 forint volt a bérleti díj , 50-60 ezer körül költöttem havonta kajára.Ételekből mindig törekedtem a márkásra és az egészségesre meg sportolok ez azért is volt fontos.

A rezsi is 50 körül volt.

Öltözködni sem a kínaiból öltözködöm tehát az is.Ja , és volt 1 macskám.

Durván 210.000 forintot költöttem havonta

A fizetésem hát..közelebb áll a hat nullához mint az öthöz.

2012. máj. 15. 16:08
 8/9 anonim ***** válasza:
A lakás másfél szobás volt.
2012. máj. 15. 16:09
 9/9 anonim ***** válasza:

ha több emberrel laksz, akkor 50ből megvan a lakbér plusz rezsi. a kaja és egyebek meg egy másik 50-es, ha nem több, ez igényfüggő.

szerintem 150es fizu alatt nehéz megélni még társbérletben is.

2012. máj. 15. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!