Albérlethez kapcsolódó szerződéssel kapcsolatban tudna segíteni valaki?
* A bérlet időtartama alatt szükségessé váló karbantartási munkák költsége a Bérlőket terheli.
* A rendes karbantartáson felüli, nagyobb volumenű felújítási vagy helyreállítási munkák költségei teljes egészében a Bérbeadót terhelik. Ilyen esetben a Bérlő köteles tűrni a karbantartással, felújítással, helyreállítással kapcsolatos munkák elvégzését, illetve ha azok elvégzésének szükségességét észleli, köteles arról a Bérbeadót haladéktalanul értesíteni.
Tudnátok 3-4 példát írni az első csillaggal megjelölt feltételhez, és 3-4 példát a második csillaggal megjelölt feltételhez?
Szeretném a szerződésbe bele írni ezeket csak nem tudom, miket írhatnék....
Hátha Ti ügyesebbek vagytok! :)
Köszönöm előre is a segítséget!
Te a bérbeadó vagy vagy a bérlő?
Ha bérbeadó, akkor döntsd el, mi az amit velük akarsz kifizettetni.
Bár én még ilyet nem nagyon láttam, inkább olyat, hogy a lakásra fordított költségeket a bérbeadó állja, legyen szó egy zárcseréről, festésről, csőtörésről vagy járólapozásról. A bérlőre pedig csak azok a költségek hárulnak, amikor ő okozott kárt, és meg kell térítenie. Például eltörte a csapot, akkor vesz a helyére egy újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!