Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Azt hiszem van valaki a...

Azt hiszem van valaki a pincében! Hívhatom a rendőrséget vagy engem fognak megbüntetni amiért téves?

Figyelt kérdés
Esténként körbejárom a kertet, és amikor már jöttem vissza a házba akkor vettem észre hogy a pincében ég a villany, ami mozgásérzékelős. Először azt hittem, hogy a kutya van bent de az előkerült. Egér nincs a pincében, de ha lenne se kapcsolna fel a lámpa annyira. Nagyon parázok..
2012. máj. 19. 22:27
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
uhh...kajak kezdek parázni...
2012. máj. 19. 23:11
 12/22 anonim ***** válasza:
Most már én is parázok.
2012. máj. 19. 23:18
 13/22 anonim válasza:
Ne féljetek már biztos elaludt vagy valami
2012. máj. 19. 23:20
 14/22 anonim ***** válasza:
Ne parázz, simán lehet, hogy pl. bement egy denevér és arra kapcsolt be a lámpa.
2012. máj. 20. 00:22
 15/22 anonim válasza:
hahóóóóóóóóóóóóóóóóóó írjmááár
2012. máj. 20. 00:49
 16/22 anonim ***** válasza:
Kamuuuuuuuuuuuuuuuu.
2012. máj. 20. 01:04
 17/22 anonim ***** válasza:

Na mi van, leütött a betörő?

Kamu.

1, Ha tényleg hallott volna valamit, akkor először felhívja a szüleit, vagy a legközelebbi szomszédot áthívja, és nem leül a gyakorikerdesek.hu-ra kiírni, hogy valaki van a pincéjükben.

2, Ha már feltett egy kérdést, akkor miért tűnik el?

Ha hozzánk betörnének és biztos nem ülnék le netezni, át két szomszéd, paprikaspray elő és mehet. Ha meg van valaki, akkor rendőrség.

Amúgy a pinceajtót általába be lehet zárni. Ha aknabejárata van rárak valamit, ha emelt akkor betámasztja valamivel. És kész. Ha a szülők hazaérnek kinyitják, és ha van valaki akkor rendőrség, hacsak úgy nem jártok mint itt, hogy a betörő megitta a 0,5 l pálinkát... De azért a rendőrök nem kapták el...

Szóval mondd hogy mi történt ha nem kamu a kérdés!

2012. máj. 20. 09:07
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindjárt ír a betörő, hogy bezárta a gyermeket a pincébe, és most átveszi a helyét a házban, pl válaszol nekünk... :-))
2012. máj. 20. 22:06
 19/22 anonim ***** válasza:
Csőőő, a betörő vagyok. A kissrácot kifingattam és a házat kipakoltam a tázsvírekkel.
2012. máj. 20. 22:10
 20/22 szoszmosz88 válasza:
Sziasztok, aktuálisnak érzem a témát, így nem indítanék külön kört: 3éve vagyok betörő. Nemrég egy pinyóból pattintottam meg pár barackbefőttet,de egy gyerek meg a kutyája rámjöttek gázsprével és bezártam őket a szaunába...Kérdésem az lenne,h bekapcsoljam -e, vagy ne?
2012. máj. 30. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!