Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nagy gáz lefuttatni egy 60...

Nagy gáz lefuttatni egy 60 fokos programot egyetlen felsővel? Ti csináltatok már ilyet?

Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 14:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

De közelről is megszagolva a hónalját, bizony szagos maradt. És jó minőségű mosószert használok, mielőtt valaki azt hinné, hogy nem. 60 fokon sosincs ilyen probléma. Alig várom már, hogy holnap legyen, és vágom is be a gépbe megint. Grrr!!

Bugyit meg zoknit meg alap, hogy 60-on mosok.

2012. máj. 23. 00:50
 12/16 A kérdező kommentje:

Na, eddig bírtam elviselni.

Nem érdekel hány óra, már mosásban van. :) Máris tisztább a levegő.

2012. máj. 23. 01:08
 13/16 A kérdező kommentje:
Lejárt a program! :) Minden tiszta és illatos! Végre!
2012. máj. 23. 02:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát a férjem heti 6-7x napi 2-3x edz és 40 fokon mosom a cuccait és mindene illatos. Pedig, ha nem vagyok itthon még olyan is van, hogy képes és több napig ugyanazt veszi fel, na az aztán gondolhatod milyen büdös és azt is kimossa a 40 fok.

Nem tudom milyen géped van, nekünk a régiben volt minden szúrós büdös, egyszer benne felejtettem a bugyimat, mert mielőtt fürödtem beleesett és két nap múlva, mikor megnéztem, szőrös penész volt rajta! Azt hittem rosszul leszek, ki is b@sztuk a gépet, vettünk egy újat, azóta semmi sem büdös, pedig ugyanúgy, ugyanazzal mosok.

Csak a nagyon erősen szennyezett foltos cuccokat rakom be 60 fokra, de nem jellemző, mégis mindig minden illatos.

Anyám még apámnak az olajos munkás ruháját se mossa 60 fokon és mégis kijön belőle minden.

Egyébként, ha kint teregetnél, az is segítene sokat. Akármilyen szar idő van, eső védett helyen illatosabbak lesznek a ruhák.

2012. máj. 23. 14:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg nem bántani akarlak, de nekem egy ilyen időszak volt az életemben, hogy a normál mosás nem vette ki az izzadtságom szagát, de akkor voltak gondjaim a hormonjaimmal.
2012. máj. 23. 14:45
 16/16 A kérdező kommentje:

A gép rendben.

Hát, jó, akkor csak én vagyok ilyen büdös. :D

De amúgy nem hinném, mert másnál is éreztem már ilyen szagot, ahol a szobában száradtak a ruhák. Mentegetőzött is zavartan az illető a szag miatt.

2012. máj. 23. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!