Nagy gáz lefuttatni egy 60 fokos programot egyetlen felsővel? Ti csináltatok már ilyet?
Igen, nagy gáz. Elpocsékoltál egy csomó ivóvizet, energiát, pénzt, mosószert, feleslegesen terhelted a környezetet.
Ha csak egy felsőt akarok kimosni, akkor bedobom egy 20 perces, 40 fokos rövidprogramra. És mellé beteszem még a kéztörlőt meg a köntösöm. Vagy a konyharuhákat.
A te felsőd mellé is biztosan befér még valami, amit amúgy is kimosnál, csak esetleg nem jutott eszedbe. Például függöny, törölköző, bármi. Így máris ésszerűbb a dolog.
Na, csak mondom, hogy nem minden pamut cuccot lehet kevesebb, mint 60 fokon mosni...
Azon felbuzdulva, hogy a bíztatásotokra kimostam ugye az korábbi felsőmet 30 fokon, ma délután mostam egy adagot 50-en. Csakhogy!
Teljesen megfeledkeztem a korábbi rossz tapasztalataimról, ami az alacsony hőfokú mosással kapcsolatos. Most iszonyú bűz terjeng a szobámban. Köszönhetően annak, hogy hagytam magam megvezetni. Ugyanis mostam két olyan pólót is, amiben futóedzést szoktam végezni. Ennek pedig nem elég az 50 fok! Most a ti tanácsaitoknak és persze az én rossz döntésemnek köszönhetően jó kis húgyszag (ammónia) terjeng a szobámban. Ugye, a bomló fehérje...
Egy átizzadt holminak kell a 60 fok. Mondhat bárki bármit, lesz.rom a környezetvédelmet, de még egyszer nem csinálok bűztengert a szobámban. Csak 60 fokon mosom ezután a pamut cuccokat! És ezt ajánlom mindenkinek. Legalábbis, ha izzadt holmiról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!