Ha választhatnál kertes ház vagy panel?
mért nem kertes?Mi laktunk mind a két helyen. És a kertes sokkal jobbnak tünt. mostis ebben lakunk elnem birnám viselni egész életemet panelban.Az nem tetszik hogy én úgy éreztem nincs magábéletem.áthalatszottak a nyögések, meg ha furtak valahol 10-en mi az 1. emeleten laktunk.
Meg azt hogy a gyereket lekelet vinni a levegőre mindig sirt hogy menjünkmár le. mikor nekem dolgom volt,igy meg kiengedem kintre mindig kinézek rá és kész!homokozója van meg ilyesmi!
nem mindenki akarja a kertet gondozni. mi olyan társasházban lakunk ahol 8 lakás van össz vissz.
Nagyon csendes, szomszédba egy kis baba van, de még soha nem hallottam sírni, néhe a szomszéd kérdezi, hogy nem zavar minket? De éjszaka sem hallatszik át.
Van egy kb 10 m2-es balkonom ahol sok sok irßag és paradicsom van. èn szeretek kertészkedni, de valaki még a teraszát sem teszi rendben.
Igen,az attol is fugg,h hogy telnek a napjaid. En hetkozben dolgozom reggel 8.30-tol du 5-ig, aztan elmegyek edzeni, szoval hetkozben minden nap 8-9 korul erek haza.(Egyebkent Londonban lakom) Van,h akkor allok neki takaritani,aztan hetvegen meg altalaban mozgasban vagyok, tehat szinte alig vagyok otthon. A kertes hazanal sok a teendo, a kert szuper, de nekem nincs idom rendbe tartani.
Most sem panelban lakom,hanem tarsashazban,amihez nyilik a nappalibol egy hatalmas terasz,akkora,h lehet barbeque-zni es kb 6-8 embert meg tudnek hivni. A nap egesz nap oda sut, hetvegen ott szoktam napozni. Nekem ez boven eleg.
Gyerekkoromban panelben laktunk es emiatt hetvegeken, szunidoben allandoan utaztunk,strandra jartunk a szuleimmel,ha kertes hazban laktunk volna,akkor tuti mindig otthon lettunk volna. Persze,ha lenne bejaronom,akkor szivesen elnek kertes hazban! :)
Mi most panelban lakunk a szüleimmel (hárman vagyunk). Persze szeretnék kertesben lakni, mert szeretnék kiskutyát tartani, ami ugye tömbházban nem lehetséges ( vagyis az, csak nem akarom kínozni a kutyust). De elég félős vagyok, engem pl. megnyugtat, hogy a tömbházajtó is véd (igaz, egy profi betörő simán megpiszkálja). Azért kipróbálnám, de nekem így is kiegyensúlyozott életem van, nagyon szeretek itt élni,ahol most élek :)
15/L
Mindenképpen kertes ház!!
Álmom egy tóparti faház egy csendes helyen, verandával. :) De lehet nem tóparti is, lényeg, hogy pl. lehessen olyasmit csinálni, hogy kiülünk esténként a szomszéddal a teraszra sörrel a kezünkben, s dumálunk egy jót. Vagy feleségemmel, barátnőmmel, szerelmemmel, csak kiülünk, és nézzük a tó csillogását, vagy a csillagokat... ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!