Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mikortól számít a zenélés...

Mikortól számít a zenélés csendháborításnak?

Figyelt kérdés
Kertvárosban lakunk. A szemközti szomszédba hívtak egy együttest (szerintem ballagási buli van), és úgy ordít a zene, hogy mintha a fejemben szólna...Ez még a kisebbik baj, de az egyéves kisfiam nem tud elaludni a délutáni alvásához. Mit tegyek? Szóljak vagy ne szóljak? Nem akarok kekecnek tűnni, végül is egyszer van ballagás egy évben.. De szerintem akkor sem vagyok köteles tűrni, hogy a kisfiam ne aludjon emiatt, mert üvölt a lakodalmas zene.

2012. máj. 4. 13:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Szerintem valaki szólt már, mert most hirtelen elhallgattak:)
2012. máj. 4. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Világos nappal,egyszer egyszer lehet házibulit rendezni,ezzel nem tudsz mit kezdeni.Csukd be az ablakot,mást nem tudsz tenni.
2012. máj. 4. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Vidd el a kisfiadat sétálni, ha tudod, és közben alszik egyet.

2012. máj. 4. 14:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt nem írtam oda, hogy én sem szeretem a hangoskodást, és így azért félre érthető egy kicsit amit írtam...
2012. máj. 4. 14:32
 5/6 anonim ***** válasza:
6%
Azon tűnődöm, a szomszéd vajon hányszor nem tudott pihenni/tanulni délután az elmúlt egy évben, amikor a kisfiad sírt..
2012. máj. 4. 14:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Séta jó ötlet:)
2012. máj. 4. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!