Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek az Ibanez...

Mi a véleményetek az Ibanez gitárokról?

Figyelt kérdés
Ezt akarom most megvenni, vélemények? [link] Html
2012. márc. 21. 12:57
 1/5 A kérdező kommentje:

Látom nem írta ki rendesen a linket, belinkelem még1x

[link]

42 ezres, Ibanez V 72ECE BK, elektroakusztikus gityó

2012. márc. 21. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az árkategóriában ma már nagyon nehéz véleményt alkotni egy ilyen gitárról, teljesen mind1, h Ibanez vagy egy gagyibb cég terméke.

Meg kell hallgatni ! Meg kell fogni a nyakát !

Hiába mahagóni, egy Cort mahagóni másképp fog szólni, mint ez, hiába van mahagóniból, még ha minden ugyanaz is másképp fog szólni, mert Mahagóniból is több minőség van.

Plusz nyak, minden cég más nyak és más menzúra méretekkel dolgozik, ez adja a játékérzet egyéniségét a nyakon.

A kérdésnek többesszámban nincs értelme ! Ha meg csak erre a gitárra célzol, akkor sincs, ha csak valaki már nem játszott ilyenen.

így javaslom próbáld ki mielőtt megveszed....ez már nem a 80-as 90-es évek aranykora, amikor még tudtuk ha rá van írva egy gitárra a márkaneve, az milyen minőséget fog produkálni.

Hidd el akárki akármit mondd ( Ibanez fanatikusok )ez akkor is így van.

2012. márc. 21. 13:55
 3/5 Jakcsi ***** válasza:

Miért akarsz elektroakkusztikusat?

Miért nem veszel inkább egy elektromosat?

Vagy ha nagyon nem birod ki akkor vegyél elektromosat meg akusztikusat is.(szerintem)

Amúgy az Ibanez minőségi márka, nekem volt már a 40ezrestől 2százezresig és mindnek nagyon jó ár/érték aránya volt.

2012. márc. 21. 19:04
 4/5 A kérdező kommentje:

A helyzet a következő. Nyertem ennél a hangszerüzletnél - webshopnál egy 30 ezres utalványt. Max 10-12 ezret tudok csak hozzá pótolni jelenlegi helyzetemben. Végignéztem az összes gitárt a Cort-tól az Ibanezig, és számomra ez volt a legmeggyőzőbb. Igaz nem tudok belelátni,hogy szól stb. de arra most nincs lehetőségem ,hogy kipróbáljam.

Hogy miért nem veszek elektromosat? 1, mert azt nem tudok 40 ezerből, 2 van már elektromos gitárom, nem nagyon használom nem vagyok oda érte, meg van egy akusztikus is mindig azon játszok, de egy egyszerűbb 18 ezres. Én lájtosabb számokat játszok, éneklek és minden vágyam volt egy elektroakusztikus gityó.Ezért kértem a véleményetek erről a gitárról.

2012. márc. 22. 09:34
 5/5 anonim ***** válasza:
az első hozzászólóval teljesen egyetértek, de véleményem szerint nyugodtan vedd meg látatlanban is, én is megvenném :)
2012. márc. 22. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!