Családi kasszát hogy kezelitek? közös számla ugy vagy mindenkinek külön számla? hogy csináljátok?
Párom nem akar közös számlát nyitni ami számomra nagyon fura hisz férj és feleség vagyunk. van nekem is számlám neki is.
Gyereknek Nyitotatok e valami számlát amire esteleg havonta valamennyit utaltok?
Párom egyéni vállalkozó. Neki van egy számlája, de az a vállalkozáshoz tartozik.
Ő általában kp-t ad nekünk. Nekem 3 számlám van, abból egy a lányunké.
Egyébként általában én vásárolok, de azt is kártyáról teszem, tehát az "én pénzemet" költöm/költjük.
Ettől függetlenül nincs külön pénz, mivel ha akarnám, elvehetném a párom kp-ét..
Nálunk külön számla van,de a párom kártyája is nálam van:ezt ő akarta így,mert tudta,hogy nem maradna meg nála a pénz.Megtakarítási szlánk nincs,mivel nincs miből,nekem 50eFt a Gyedem,párom 100eFt-ot se keres és albérletben lakunk,hitelünk is van.
Amúgy én nem vagyok híve a közös számlának,anyuméknak az van,hát én semmi előnyét nem látom,csak az egymás felé való állandó elszámolási kenyszert,hogy kinek mire kéne a pénz.
Külön számlánk van. Ezek már régóta megvannak, minek nyissunk még egyet? Bevásárláskor az fizet, akinek épp kéznél van a kártyája.
A nagyobb, 10 ezer ft fölötti kiadásokat megbeszéljük, de ha pl. nekem kell egy cipő és már nincs a számlámon pénz, akkor ő veszi meg, vagy ad rá pénzt, és ugyanez fordítva is működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!