Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ugye jogosan érzem magamat...

Ugye jogosan érzem magamat rosszul? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
albérletben lakunk, mikor ideköltöztünk a tulaj azt mondta hogy ez az egy ház kulcsa van, erre ma láttam a kulcs csomóján, hogy ott van rajta a házkulcs. és ez mind azután történt hogy látta hogy honnan veszem elő a tartalék pénzemet. plusz sok más érték is van a házban.
2012. máj. 1. 17:54
1 2
 11/16 anonim válasza:

Hát nemtudom. Ha már valakinek bérbeadja h ott éljen, ott tárolja az értékeit akk vagy illik minden kulcsot oda adni v el kellene mondani h van nálla is kulcs. Én nem bíznék meg benne többet.

Ez meg h "nem gondolhattad komolyan, hogy az ember kizárja magát a saját sokmilliós értékéből"

Onnantól kezdve h kiadta valakinek neki nincsen joga kedve szerint besétálni. Hiszen az már az Ő lakásuk. Akkor inkább ne is adja ki.

2012. máj. 2. 12:45
 12/16 kovpet ***** válasza:

Nincs joga kedve szerint besétálni, ez igaz.

De az is, hogy nem elvárható, hogy egy tízmilliós ingatlanból kizárjam magam havi pár tízezerért. Főleg a mai törvények mellett.

Ha félti az értékeit, akkor legyen egy bútorszéf, amihez már lehet kizárólagos hozzáférése.

Egyébként mit is félt? Pár százezres értékeket? Miközben én rábízom a tízmilliós lakást... Érted. Ha én megbízom benne, akkor az a minimum, hogy ő is megbízik bennem.

2012. máj. 2. 14:02
 13/16 anonim válasza:

Jah csak a lakásban ha kár tesz azt ki lehet vele fizettetni. Viszont ha kp-tól fosztják meg az embert és azt bizonyítani sem tudja h ki vette el azért kicsit nagyobb veszteség mert nem kapja vissza. Főleg h gondolom aki több milliós házat bérbe ad annak azért több van mint aki egy albérletben tengődik. 1

2 A bizalom sztem ott kezdődik h közlöm h nekem is van egy kulcsom a biztonság kedvéért. Ha ezt nem árulta el akkor miért is kéne benne megbízni??

Te sem örülnél ha kiderülne h a lakásodhoz (mert nekik most ez a lakásuk) van kulcsa egy szinte vadidegen embernek és el sem mondja neked.

Jah és sejtem széfre van csak pénze a kérdezőnek

2012. máj. 2. 14:27
 14/16 kovpet ***** válasza:

"Jah csak a lakásban ha kár tesz azt ki lehet vele fizettetni."

Elvileg... Gyakorlatilag hogy képzeled ezt el? 5 év pereskedés után (se)?

"Főleg h gondolom aki több milliós házat bérbe ad annak azért több van mint aki egy albérletben tengődik"

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? :) (Nem bántásból, de valamiért úgy hiszem, hogy keveset láttál még a világból :) )

"A bizalom sztem ott kezdődik h közlöm h nekem is van egy kulcsom a biztonság kedvéért."

Ebben teljesen egyetértünk. Írtam is, hogy ostobaság volt eltitkolni. Én sem bíznék meg ezek után benne. Meg a hirtelen beállítós dolog is igen gáz, ezt is írtam.

"Jah és sejtem széfre van csak pénze a kérdezőnek"

Ezt nem értem :) Úgy érted, nincs pénze rá?

De ha erre nincs pénze a bérlőnek, akkor visszanyúlnék az első ponthoz: ha bajt csinál, miből fizeti ki? 10 ezer egy alap széf.

2012. máj. 2. 15:07
 15/16 A kérdező kommentje:
a ház nem épp 10 milliós, 2 M-t sem ér...
2012. máj. 2. 22:23
 16/16 anonim válasza:
Ha bajt csinál és nem fizeti ki önként akkor beperelik. Olyan sokáíg nem húzódik egy ilyen per. Tudom édesanyám nagyobb ügyben pereskedett és nem tartott 10 évig. És ha nem tud kp-ban fizetni akkor lefoglalhatják az értékeit és elárverezik ha jól tudom. Anyum ügyében is ez volt.
2012. máj. 3. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!