Ugye jogosan érzem magamat rosszul? Mit tegyek?
Hát nemtudom. Ha már valakinek bérbeadja h ott éljen, ott tárolja az értékeit akk vagy illik minden kulcsot oda adni v el kellene mondani h van nálla is kulcs. Én nem bíznék meg benne többet.
Ez meg h "nem gondolhattad komolyan, hogy az ember kizárja magát a saját sokmilliós értékéből"
Onnantól kezdve h kiadta valakinek neki nincsen joga kedve szerint besétálni. Hiszen az már az Ő lakásuk. Akkor inkább ne is adja ki.
Nincs joga kedve szerint besétálni, ez igaz.
De az is, hogy nem elvárható, hogy egy tízmilliós ingatlanból kizárjam magam havi pár tízezerért. Főleg a mai törvények mellett.
Ha félti az értékeit, akkor legyen egy bútorszéf, amihez már lehet kizárólagos hozzáférése.
Egyébként mit is félt? Pár százezres értékeket? Miközben én rábízom a tízmilliós lakást... Érted. Ha én megbízom benne, akkor az a minimum, hogy ő is megbízik bennem.
Jah csak a lakásban ha kár tesz azt ki lehet vele fizettetni. Viszont ha kp-tól fosztják meg az embert és azt bizonyítani sem tudja h ki vette el azért kicsit nagyobb veszteség mert nem kapja vissza. Főleg h gondolom aki több milliós házat bérbe ad annak azért több van mint aki egy albérletben tengődik. 1
2 A bizalom sztem ott kezdődik h közlöm h nekem is van egy kulcsom a biztonság kedvéért. Ha ezt nem árulta el akkor miért is kéne benne megbízni??
Te sem örülnél ha kiderülne h a lakásodhoz (mert nekik most ez a lakásuk) van kulcsa egy szinte vadidegen embernek és el sem mondja neked.
Jah és sejtem széfre van csak pénze a kérdezőnek
"Jah csak a lakásban ha kár tesz azt ki lehet vele fizettetni."
Elvileg... Gyakorlatilag hogy képzeled ezt el? 5 év pereskedés után (se)?
"Főleg h gondolom aki több milliós házat bérbe ad annak azért több van mint aki egy albérletben tengődik"
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? :) (Nem bántásból, de valamiért úgy hiszem, hogy keveset láttál még a világból :) )
"A bizalom sztem ott kezdődik h közlöm h nekem is van egy kulcsom a biztonság kedvéért."
Ebben teljesen egyetértünk. Írtam is, hogy ostobaság volt eltitkolni. Én sem bíznék meg ezek után benne. Meg a hirtelen beállítós dolog is igen gáz, ezt is írtam.
"Jah és sejtem széfre van csak pénze a kérdezőnek"
Ezt nem értem :) Úgy érted, nincs pénze rá?
De ha erre nincs pénze a bérlőnek, akkor visszanyúlnék az első ponthoz: ha bajt csinál, miből fizeti ki? 10 ezer egy alap széf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!