Ugye jogosan érzem magamat rosszul? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
albérletben lakunk, mikor ideköltöztünk a tulaj azt mondta hogy ez az egy ház kulcsa van, erre ma láttam a kulcs csomóján, hogy ott van rajta a házkulcs. és ez mind azután történt hogy látta hogy honnan veszem elő a tartalék pénzemet. plusz sok más érték is van a házban.2012. máj. 1. 17:54
1/16 anonim válasza:
Hát én elhúznék a francba, tuti nem bírnék elaludni ezekután, nem az a baj, hogy van kulcsa, hanem hogy megpróbálta eltitkolni.
2/16 anonim válasza:
Ne rosszul érezd magad hanem gyanakvóan, de nem kell előre az ördögöt a falra festeni. Mióta laktok ott? ha eddig nem volt semmi akkor nem lesz. Minden tulajnak van több kulcsa, max azért mondta hogy ez ne legyen ok hogy ne vegyétek ki.
3/16 anonim válasza:
Én biztos nem hagynék ezek után pénzt, ékszert a házban. Nem bíznék benne amiért nem mondta el h van kulcsa. Ez így nem korrekt.
4/16 anonim válasza:
Én meg biztos, soha, senki előtt nem fedném fel a tartalékpénzem helyét!!!
5/16 A kérdező kommentje:
én sem, de sajnos muszáj voltam kivenni, mert váratlanul beállított hogy megjött a villanyszámla (nincs a nevünkön) és a pénztárcám a férjemnél maradt, elvitte munkába, muszáj voltam kivenni onnan.
2012. máj. 1. 18:18
6/16 anonim válasza:
de ha eltűnik valami,legalább biztosak lehettek a tettesben.
7/16 A kérdező kommentje:
hm...
2012. máj. 1. 18:59
8/16 anonim válasza:
nekem a tulajok eddig mindig engedték,sőt van aki kérte is a zárcserét.
aztán kiköltözéskor visszacseréltem a régire
igy védte ki azt hogy azt lehessen mondani,ő bement
9/16 anonim válasza:
Én egyszer voltam ugyan albérletben de ott mind a 2 kulcsot odaadták nekünk és mikor kiköltöztünk akkor adtuk vissza. Nem volt semmi sunyítás.
10/16 kovpet válasza:
"váratlanul beállított"
Ajjaj... innen én is mennék.
De a pótkulcs: nem gondolhattad komolyan, hogy az ember kizárja magát a saját sokmilliós értékéből... Nem értem, miért tagadta le a kulcsát, teljesen természetes, hogy van. Mint ahogy az őszinteségnek is természetesnek kellene lennie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!