Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mitől lesz egy otthon igazi...

Baranka kérdése:

Mitől lesz egy otthon igazi otthon?

Figyelt kérdés
Szerintetek mitől otthon egy ház? Mitől lesz az? Én olyan házat szeretnék ahol mindenki otthon érzi magát, hogy nem szívesen menne haza, jól érzik magukat stb. Mitől lesz az? Milyen díszeket szerezek be?

2012. ápr. 25. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Az otthonod, legyen a te otthonod. A díszek, a színek, a virágok, a képek, minden-minden legyen olyan, amitől te magad fogod otthonosan érezni magad.

És ha majd mások ott lesznek, és a levegőből érzik azt, hogy te ott jól érzed magad, akkor az a jó érzés átjárja őket is.

Nem a tárgyaktól, nem a díszektől fogják a barátaid, ismerőseid jól érezni magukat nálad, hanem az általad kisugárzott békességtől, harmóniától, kedvességtől.

2012. ápr. 25. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem a díszektől, az tuti :D:D

A mi lakásunk ilyen, szívesen jönnek az emberek és maradnak is. Gyakran ragadnak itt éjszakára is.

Pedig még egy kép sincs a falon. Az egy dísz, hogy ahol van hely, oda virágokat raktam.

Viszont minden adott, hogy jól érezzük magunk: sok kényelmes párna, kártyák és társasjátékok, mindig tartok itthon 6-8 féle teát, kávét, rágcsálnivalót, üdítőt, jókedvet. Ezek vonzóbbak, mint a polcon lévő csetreszek.

2012. ápr. 25. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze be lehet egy lakást ugy rendezni hogy ahogy belépsz árad belőle a melegség ezt el lehet érni meleg szinekkel szinte észrevétlen odaillő butorokkal is /nem ikea/ de ehez kell a házigazda kiegyensulyozott melegséget sugárzó egyénisége is.Láttam én már olyan lakást ami tökéletesen /legalábbis a házigazda szerint/ a legmodernebben volt berendezve csak éppen én élni nem tudtam volna benne olyan hideg merev volt számomra
2012. ápr. 25. 22:32
 4/5 anonim válasza:

[link]

Ajánlom ezt a filmet. :)

2012. ápr. 25. 23:19
 5/5 anonim válasza:
Szerintem nem lehet olyan házat létrehozni,ahol mindenki otthon érzi magát,mert csak az érezheti otthon magát,aki ott lakik.Úgy rendezd be,amilyen a stílusod.Az otthon attól lesz otthon,hogy tudod,hogy van hova tartozni úgy igazán. Történjen bármi,van hova menni. Esetleg menj szállás nélkül külföldre pár napra,akkor megérzed,mit jelent az otthon,a tető az ember feje felett,mert nem zavar el senki onnan.(a külföldi utat már én is tapasztaltam egyébként)
2012. ápr. 26. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!