Nálatok a postás viszi a szóróanyagot?
Én eddig akárhol laktam, mindenféle szórólapot külön emberke hozott, és most itt felénk a postás a levél mellé tuszkolja be a reklámújságokat.
Csak nálunk van ez így, vagy ez bevett szokás?
Nincs vele bajom, csak nem értem, miért a postás dolga reklámozni az ilyen-olyan áruházakat meg tetőfedő-munkásokat.
(Nem vagyok se postás, se szőrszálhasogató :), csak érdekel, másutt hogyan van ez. )
az a postás, aki köt biztosításokat. pl vegyük józsi bácsit, és ilonka nénit, mindkettőjük postás. józsi bácsi minden hónapban tud kötni lakásbiztosítást, életbiztosítást, szépen árulja a sorsjegyet. ilonka néninek ez nem megy, bár a munkáját nagyon jól végzi. mégis ilonka néni az, aki majd nem fog nyugdíjat vinni, hanem csak ajánlott levelet, józsi bácsi jutalomból elviszi a nyugdíjakat, és rengeteg jattot gyűjt. az meg nem érdekli a kedves igazgató urat, hogy ilonka néni is jól végzi a munkáját, csak szegénynek nem megy a biztosításkötés.
bocsi, hogy hosszú lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!